Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > (S)alah – akbar και καλή χρονιά!

(S)alah – akbar και καλή χρονιά!

salah

Αν και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, η Liverpool επέστρεψε από το άγχος του πρώτου ημιχρόνου και σφράγισε μία σημαντική ανατροπή, επικρατώντας της Leicester City με 2-1, χάρις σε δύο τέρματα του τρομερού Mohamed Salah που πήρε πάνω του το παιχνίδι!

Α ημίχρονο

Η Liverpool παρατάχθηκε με 4-2-3-1 με τον Coutinho πίσω από τον Firmino και ξεκίνησε κάκιστα. Αυτό το πλήρωσε νωρίς, όταν από λάθος του Joel Matip η Leicester έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και πήρε προβάδισμα στο 3ο λεπτό με τον Jamie Vardy. Ύστερα από αυτό, η Liverpool κράτησε μπάλα και προσπάθησε να σκοράρει, με τον Salah να χάνει δύο τρομερές ευκαιρίες στο 7’ και στο 21’ με την μπάλα να καταλήγει έξω από ευνοϊκή θέση, ενώ ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ τέρμα του Sadio Mane. Έπειτα από αυτό, η Liverpool πνίγηκε μέσα στο ίδιο της το άγχος, χωρίς καθαρό μυαλό και ημιτελείς προσπάθειες. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-1.

salah klopp

Β ημίχρονο

Η Liverpool μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να ισοφαρίσει νωρίς και το κατάφερε στο 53’, όταν ο Mane βρήκε με τακουνάκι τον Salah στην περιοχή και ο Mo με πολύ καλή ατομική προσπάθεια εκτέλεσε τον Schmeichel για το 1-1. Στο 59’ ο Salah είχε άλλη μία εξαιρετική ευκαιρία αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ύστερα είχαμε ένα ακόμα ακυρωθέν γκολ του Sadio Mane λόγω οφσάιντ στο 65’, με την Leicester να απειλεί με τον N’Dindi στο 66’, ενώ ο Klopp πέρασε μέσα τον Ox στο 70’ στην θέση του Mane. Εν τέλει, η πίεση της Liverpool για το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ απέδωσε με τον Αιγύπτιο Φαραώ, Mohamed Salah, να βάζει το δεύτερο του τέρμα με υπέροχη ατομική προσπάθεια στο 76’! Στην συνέχεια η Liverpool υποχώρησε, οι Wijnaldum και Klavan μπήκαν στην θέση των Salah και Coutinho αντίστοιχα και η Leicester δεν βρήκε ποτέ το γκολ της ισοφάρισης, παρά την κατοχή της μπάλας. Τελικό σκορ 2-1 και μετά από 6 επιτυχημένες επισκέψεις στο Anfield, ο «κακός δαίμονας» Puel γνωρίζει την πρώτη του ήττα από την Liverpool. Κάπως έτσι, με ανατροπή δια ποδός Salah, οι Reds αφήνουν με 41 βαθμούς το 2017! Ποδαρικό για το 2018 με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Burnley!

Μοιραστείτε το!

One thought on “(S)alah – akbar και καλή χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com