Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι επόμενοι (πιθανοί) έξι του Γενάρη!

Οι επόμενοι (πιθανοί) έξι του Γενάρη!

O Klopp μίλησε για τους Milner και Can.

Νομίζατε ότι ο Jurgen Klopp ξεμπέρδεψε με τον Virgil Van Dijk; Μάλλον νομίζετε λάθος! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκριτης Melissa Reddy του Goal, o Jurgen Klopp μπορεί να ολοκλήρωσε την πολύ σημαντική μεταγραφή του Virgil Van Dijk νωρίς, τώρα όμως έχει άλλους μεταγραφικούς στόχους στο μπλοκάκι του, σε έναν Γενάρη που διαφέρει από τα συνηθισμένα δικά του δεδομένα!

Όπως επισημαίνει η Reddy, o Klopp θέλει να ενισχύσει και άλλο την ομάδα του στην μεταγραφική περιόδο του Γενάρη και γι’αυτόν τον λόγο έχει ξεχωρίσει έξι διαφορετικά ονόματα. Πρώτα, έρχεται όμως το θέμα Can. Αν ο Γερμανός συμφωνήσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, τότε η πρώτη κίνηση θα γίνει στην αντικατάστασή του με έναν τουλάχιστον ισάξιο παίκτη.  O Leon Goretzka είναι το πρώτο όνομα που έρχεται σε αυτήν την περίπτωση και όντας παίκτης με συμβόλαιο στον τελευταίο χρόνο της ισχύς του, μπορέι από την Δευτέρα κιόλας να υπογράψει ως ελεύθερος με την Liverpool.

Εναλλακτικά, υπάρχει ο Sergej Milinkovic-Savic, ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Serie A, για τον οποίο όμως θα πρέπει να… ξηλωθούν εκ νέου οι Reds, καθώς η Lazio συζητάει πώληση μόνο με ένα ποσό κοντά στα 90 εκατομμύρια. Επόμενος σταθμός η Γαλλία και ο γνωστός και μη εξαιρεταίος, Thomas Lemar. O Lemar παραμένει στο κόκκινο ραντάρ και αν η Monaco είναι διατεθειμένη να σκεφτεί την περσινή προσφορά των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τότε και η Liverpool, σύμφωνα με την Reddy, είναι διατεθειμένη να τον κυνηγήσει εκ νέου.

Goretzka
Goretzka

Τέλος, τα τρια επόμενα ονόματα είναι στην περιοχή που μόλις ενισχύθηκαν οι Reds, δηλαδή αυτή της άμυνας. Τα ονόματα αυτά είναι ο Aymeric Laporte της Athletic Bilbao, o Jose Gimenez της Atletico Madrid και ο Manuel Akanji της Βασιλείας. Τρία ονόματα που δείχνουν ότι ο Jurgen Klopp βρίσκεται σε σκέψεις για το αν το «ταίριασμα» του Van Dijk με κάποια απ’τις υπάρχουσες αμυντικές επιλογές είναι το καλύτερο δυνατό.

Κλείνοντας, η Reddy τόνισε ότι στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να παρθεί και μία απόφαση για το θέμα του τερματοφύλακα, όμως για την ώρα μιλάμε για κάτι πιο αβέβαιο και μακρινό. Σίγουρα όμως ούτε ο Simon Mignolet ούτε ο Loris Karius εμπνέουν την απαραίτητη σιγουριά στον κόσμο και – ίσως – και στον Jurgen Klopp, άρα – εκτός κι αν δείξει κάποιος απ’αυτούς το αντίθετο – αργά ή γρήγορα ίσως τεθεί και θέμα στον «άσο». Σίγουρα πάντως, αναμένουμε… κινητικότητα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς στην ομάδα του Merseyside.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com