Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ξεχάστε την τιμή, θα φέρει ποιότητα ο Van Dijk!»

Klopp: «Ξεχάστε την τιμή, θα φέρει ποιότητα ο Van Dijk!»

Για το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία της Liverpool και, προφανώς, και δικό του, τον Virgil Van Dijk, μίλησε ο Jurgen Klopp. O Γερμανός τεχνικός, ρωτήθηκε ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Leicester City για την άποψή του για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό και φυσικά για το πολύ υψηλό αντίτιμο που στοίχησε, σχολιάζοντας ότι τώρα ήρθε η ώρα για να φανούν πράγματα στο γήπεδο και να μην νοιάζει κανέναν η τιμή.

«Θα φέρει σίγουρα ποιότητα στην ομάδα» ξεκαθάρισε ο Klopp. «Γι’αυτόν τον λόγο ενδιαφερθήκαμε, γι’αυτόν τον λόγο τον αποκτήσαμε. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’αυτόν τώρα μιας και τεχνικά είναι ακόμα παίκτης της Southampton, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έχω πολλές ευκαιρίες στο μέλλον! Μπορώ πάντως να φανταστώ ότι ο κόσμος σκέφτεται ‘ουάου, τι ποσό ήταν αυτό’ αλλά τους παροτρύνω να το ξεχάσουν και να μην το σκέφτονται. Δεν βάζουμε εμείς τις τιμές, τις θέτει η αγορά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης και τι στοιχεία φέρνει στο παιχνίδι του.»

Ο Van Dijk πήρε εν τέλει τη μετεγγραφή που ήθελε
Ο Van Dijk πήρε εν τέλει τη μετεγγραφή που ήθελε

«Είναι ένα μακροπρόθεσμο απόκτημα» ξεκαθάρισε ο Klopp. «O Virgil δεν είχε και το καλύτερο μισό της σεζόν ως τώρα στην Southampton. Ήταν τραυματίας, μετά δεν έπαιζε γιατί ξέρουμε όλοι τι έγινε το καλοκαίρι. Ως ένας πολύ ψηλός παίκτης είναι λογικό να παίρνει παραπάνω χρόνο να έρθει σε καλή κατάσταση, ειδικά μετά από 9 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Αλλά δεν αγχωνόμαστε, έχουμε ήδη ποιότητα στην θέση του που θα τον βοηθήσει να βρει ρυθμό. Πρέπει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι μας, ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από την Southampton. Αλλά δεν φοβάμαι, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει 100% και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Αλλά δεν θα βιαστώ να τον βάλω μέσα» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com