Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η διάψευση του Pep και η αλήθεια για City, Chelsea και VVD

Η διάψευση του Pep και η αλήθεια για City, Chelsea και VVD

Ο Pep Guardiola λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μετεγγραφής του Van Dijk στη Liverpool ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της Newcastle στο Sports Direct Arena και διέψευσε το ενδιαφέρον των Citizens για τον Ολλανδό αμυντικό.

O Pep σκόπευε να ξοδέψει μάξιμουμ 60.000.000 για τον Van Dijk
O Pep σκόπευε να ξοδέψει μάξιμουμ 60.000.000 για τον Van Dijk

«Όχι. Όχι όχι όχι.» ήταν η συντομότατη απάντηση του Guardiola στην ερώτηση σχετικά με το αν ενδιαφερόταν για τον παίκτη. Το liverpool.gr, μίλησε με άνθρωπο πολύ καλό γνώστη των τεκτενόμενων στη γαλάζια μεριά του Manchester και ο οποίος μας μετέφερε πως το ενδιαφέρον της City ήταν υπαρκτό. Ωστόσο, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος δεν είχε κινηθεί τόσο αποφασιστικά για την απόκτηση του Van Dijk όπως παρουσιάζεται από αγγλικά μέσα ούτε ήταν κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα, ο Guardiola και ο Txiki Begiristain έδωσαν εντολή να μη δοθούν πάνω από 60.000.000 καθώς δεν ήθελαν η ομάδα τους να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού. Και αυτό διότι έχουν έτοιμες 2-3 εναλλακτικές λύσεις. Αποφασιστική κίνηση δεν είχε κάνει μέχρι χθες ούτε και η Chelsea παρά μόνο κάποιες κρούσεις σχετικά τη διαθεσιμότητα του παίκτη. Επομένως, είναι λάθος να ισχυριζόμαστε πως η Liverpool πήρε τον παίκτη μέσα από τα χέρια των άλλων 2. Αντίθετα, ήταν εκείνη που κινήθηκε πιο γρήγορα και αποφασιστικά και έδωσε και τα περισσότερα χρήματα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com