Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: «Ανυπομονώ να φορέσω την περίφημη κόκκινη φανέλα»

Van Dijk: «Ανυπομονώ να φορέσω την περίφημη κόκκινη φανέλα»

Δεν έκρυψε την χαρά του για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Liverpool ο Virgil Van Dijk. Ο Ολλανδός αμυντικός ανέβασε την φωτογραφία του με την φανέλα της Liverpool κι έγραψε ένα μακροσκελές γράμμα για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του κι ευχαρίστησε την παλιά του ομάδα.

«Η σημερινή μέρα είναι μία μέρα υπερηφάνειας για μένα και την οικογένεια μου, καθώς θα αγωνιστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο! Ανυπομονώ να φορέσω την περίφημη κόκκινη φανέλα μπροστά στο Kop και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό στα επόμενα χρόνια».

Ο Van Dijk με την φανέλα της Liverpool
Ο Van Dijk με την φανέλα της Liverpool

«Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Les Reed, το συμβούλιο, τον προπονητή, τους παίκτες, τους οπαδούς και όλους στην Southampton. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον σύλλογο για την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Premier League και παρά τους δύσκολους τελευταίους μήνες εδώ, πέρασα καλά κι έκανα φίλους για μια ολόκληρη ζωή. Σας ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης. Τώρα ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω! YNWA!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com