Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με κινήσεις – εξπρές πρόλαβε την City η Liverpool για Van Dijk

Με κινήσεις – εξπρές πρόλαβε την City η Liverpool για Van Dijk

Λόγια θαυμασμού από τον Cascarino για τους Robertson και van Dijk.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής Van Dijk από την Liverpool, είχαμε και την αποκάλυψη για το πως ολοκληρώθηκε το deal. Και αυτό έγινε γρηγορότερα από το αναμενόμενο, υπό τον φόβο της City που παραμόνευε στην γωνία.

Από το καλοκαίρι ήταν γνωστή η θέληση του Virgil να αγωνιστεί στην Liverpool. Επίσης, οι απουσίες του Ολλανδού από τα τελευταία παιχνίδια των Αγίων και η στάση της νέας διοίκησης της Soton στο θέμα έδειχνε ότι η αποχώρηση του Van Dijk ήταν προ των πυλών, εντούτοις τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Van Dijk μίλησε ο Dirk.
Κάτοικος Merseyside με διαδικασίες εξπρές ο Van Dijk

Η απειλή της City ήταν ορατή, κάτι που έκανε τους Reds να κινηθούν αστραπιαία για την απόκτηση του στόπερ, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αλλαγή της πλοκής. Σύμφωνα με την ECHO, η Liverpool έστειλε το ιατρικό επιτελείο της χθες το πρωί ούτως ώστε να ολοκληρωθούν τα ιατρικά αμέσως μόλις επέλθει  η οριστική συμφωνία με τους Αγίους. Υπήρχε ήδη συμφωνία με τον παίκτη στις 180 χιλιάδες λίρες ανά εβδομάδα και αφότου επήλθε συμφωνία με την ομάδα του Νότου στις 75 εκατομμύρια λίρες, η Liverpool ολοκλήρωσε τα ιατρικά του παίκτη και πλέον, ήταν σε θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή – ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, πέντε μέρες πριν την έναρξη της μετεγγραφικής περιόδου.

Η City ήταν έτοιμη να ισοφαρίσει την πρόταση της Liverpool, όπως αναφέρει η ECHO. Και προσφέροντας καλύτερο συμβόλαιο στον παίκτη. Αληθές ή όχι – που δεδομένης της ανάγκης των Citizens για στόπερ, θα έλεγα πως είναι αληθές – η διοίκηση έμαθε από το φιάσκο του καλοκαιριού και κινήθηκε γρήγορα για την απόκτηση ενός παίκτη που ήθελε σαν τρελός να έρθει στην ομάδα, παρά την καλύτερη προοπτική της City. Κάτι αλλάζει για τα καλά στο Λιμάνι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com