Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > BOOM: Παίκτης της Liverpool o Virgil Van Dijk!

BOOM: Παίκτης της Liverpool o Virgil Van Dijk!

Πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του ο Van Dijk σύμφωνα με τον Carragher.

Μπορεί να μην μπήκε ακόμα ο Γενάρης, όμως οι εξελίξεις τρέχουν! Και μάλιστα για πρώτη φορά από έγκριτο μέσο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Telegraph, Liverpool και Southampton τα βρήκαν όλα στο ποσό της συμφωνίας για τον 26χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος, αν όλα όσα διαβάζουμε ισχύουν, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αποτελεί παίκτη των Reds!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει ο Jeremy Wilson, οι δύο ομάδες τα βρήκαν όλα στα 75 εκατομμύρια λίρες, κερδίζοντας έτσι Manchester City και Chelsea στην μάχη για την απόκτηση του πιο καυτού ονόματος στο Βρετανικό μεταγραφικό παζάρι, τουλάχιστον για τη θέση του αμυντικού! Όπως συνεχίζει ο Wilson, αν δεν γίνει κάτι εντελώς συνταρακτικό τα επόμενα 24ωρα, Liverpool – Southampton και Van Dijk θα τα βρουν όλα ώστε να ολοκληρωθεί ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού που μας πέρασε για τους Reds!

Ήρθε η ώρα που επανέρχονται οι φήμες για Van Dijk

O Wilson καταλήγει ότι Liverpool και Van Dijk θα τα βρουν σε ένα συμβόλαιο της τάξης των 180.000 λιρών την εβδομάδα, κάτι που είναι περισσότερο διαδικαστικό, καθώς ο αμυντικός επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί με τον Jurgen Klopp στους Reds. H συγκεκριμένη κίνηση είναι παγκόσμιο ρεκόρ για αμυντικό, πάνω από τα 54 εκατομμύρια λίρες που έδωσε η City για τον Kyle Walker το καλοκαίρι, ισόποση με την μεταγραφή Lukaku στην United και κάτω μόνο (για δεδομένα Premier League) από την απόκτηση Pogba από την United!

Αναμένουμε επιβεβαίωση και από τις λοιπές έγκριτες πηγές, αλλά το γεγονός ότι το ρεπορτάζ έρχεται από μία εφημερίδα όπως η Daily Telegraph, δίνει σίγουρα μία έξτρα βαρύτητα από ό,τι έχουμε δει ως τώρα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com