Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η μητέρα του TAA και η συμμετοχή στην ενδεκάδα!

Η μητέρα του TAA και η συμμετοχή στην ενδεκάδα!

Ο TAA ξεκίνησε βασικός το χθεσινό παιχνίδι και ανατμείφθηκε για την απόδοσή του με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μπροστά μάλιστα στην Kop End.

Tι βραδιά η χθεσινή για τον ΤΑΑ
Tι βραδιά η χθεσινή για τον ΤΑΑ

Ο Jurgen Klopp παραδέχθηκε ότι υπέκυψε σε «εξωτερικές» πιέσεις για να ξεκινήσει τον TAA στον χθεσινό θρίαμβο της Liverpool με 5-0 επί της Swansea στο Anfield! Η μητέρα του μικρού ,για την οποία πρέπει να ψάξουμε αν έχει Ελληνικό DNA ,επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τα γραφεία της ομάδας ,όπου εξήγησε στον Klopp ότι για την περίοδο των Χριστουγέννων περίμεναν επισκέψεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συγκεκριμένα όλο το σόι των Arnold!
O Klopp κατάλαβε από τη συζήτηση ότι υπήρξε ο υπαινιγμός να ξεκινήσει τον ΤΑΑ -ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Κόκκινων στην άμυνα, στη βασική ενδεκάδα! Προφανώς η επιλογή του δικαιώθηκε με την επίδοση του νεαρού δεξιού οπισθοφύλακα!
«Η μητέρα του ήταν στο γραφείο του Sports Director της ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπε ότι όλη η οικογένεια έρχεται από την Αμερική για την περίοδο των Χριστουγέννων» είπε ο Klopp στο Sky Sports.
«Την ρώτησα λοιπόν αν αυτό ήταν κάτι σαν διαταγή για να τον ξεκινήσω και μου είπε ναι! Είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτόν. Είναι μια φανταστική ιστορία. Δεν είχε μια τέλεια αρχή στον αγώνα όπως και η υπόλοιπη ομάδα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του και έπαιξε πολύ καλά. Στην προπόνηση έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου τις τελευταίες εβδομάδες, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας.» ολοκλήρωσε ο Klopp!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com