Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard : «Πάντα εκεί όταν τον χρειάζομαι ο Klopp»

Gerrard : «Πάντα εκεί όταν τον χρειάζομαι ο Klopp»

O Steven Gerrard μίλησε για το πόσο κοντά του νιώθει τον Jurgen Klopp ακόμη και αν δεν μιλούν ή δεν βλέπονται κάθε μέρα και τόνισε πόσο τον έχει στηρίξει ο πρώτος προπονητής της ομάδας της Liverpool.

O Steven Gerrard με τον Klopp στο Melwood
O Steven Gerrard με τον Klopp στο Melwood

Σε μία του μεγάη συνέντευξη με τον James Pearce της Liverpool Echo, o Gerrard δεν θα μπορούσε και να μην ερωτηθεί για τον Γερμανό :

« Όση επαφή θέλω (σ.σ η ερώτηση ήταν πόσο συχνά επικοινωνεί με τον Klopp). Μπορώ να χτυπήσω την πόρτα του κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα αν θέλω.  Ανταλλάσσουμε μηνύματα αρκετά συχνά.  Έχω βρεθεί στο Melwood 3-4 φορές από την αρχή της σεζόν.  Δεν χρειάζεται να είμαι δίπλα στον Jurgen κάθε μέρα ούτε να του μιλώ κάθε μέρα αλλά ξέρω πως αν τον χρειαστώ είναι εκεί.  Ήταν πολύ καλός με εμένα πριν αναλάβω αυτόν τον ρόλο με τις συμβουλές του.  Μου έδωσε κάθε λεπτό ώστε να ξέρει πως έλαβα τη σωστή απόφαση. Έχει υπάρξει φανταστικός μαζί μου αλλά έχει και το δικό του τεράστιο έργο μπροστά οπότε δεν μπορώ να τον ενοχλώ συνέχεια ή να του στέλνω μηνύματα.  Ξέρω πως αν του ζητήσω συνάντηση, θα γίνει άμεσα.  Είμαι τυχερός να είμαι σε αυτήν τη θέση.» δήλωσε ο προπονητής της U18 της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com