Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Να μάθουμε από αυτά τα 5 λεπτά»

Klopp : «Να μάθουμε από αυτά τα 5 λεπτά»

Μένει Anfield ο Klopp

Ο Jurgen Klopp είδε τη Liverpool να λιποθυμά στο Emirates για 5 λεπτά και να το πληρώνει δεχόμεν 3 γκολ , τα οποία ανέτρεψαν το 0-2 που είχε στα χέρια της μέχρι τότε.

O Klopp θεωρεί πως η εμφάνιση της ομάδας του άξιζε 3 βαθμούς
O Klopp θεωρεί πως η εμφάνιση της ομάδας του άξιζε 3 βαθμούς

Ο Γερμανός θεωρεί πως η εμφάνιση της ομάδας του δεν άξιζε μόλις 1 βαθμό, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να μάθουν από τα 5 λεπτά που τους στοίχισαν ώστε να αντιδρούν διαφορετικά.

« Συνολικά είχαμε περισσότερες ευκαιρίες οπότε η αίσθηση δεν είναι και η καλύτερη.  Είχαμε πέντε λεπτά με προφανή προβλήματα, ατομικά προβλήματα και δεν είναι θέμα συνολικής αμυντικής λειτουργίας.  Το πρώτο γκολ δείχνει γιατί πρέπει να αποφεύγεις τις σέντρες καθώς αν μπει στην περιοχή είναι σίγουρα τουλάχιστον 50-50 και ασφαλώς υπάρχει εσφαλμένη κρίση.  Κακή κρίση υπάρχει και στο δεύτερο γκολ. Στο τρίτο έχουμε πολύ βάθος, τους αφήνουμε να μπουν στην περιοχή και το κάνουμε εύκολο.  Μετά τα 5 λεπτά αντιδράσαμε καλύτερα, πήραμε έναν πόντο και είναι το ελάχιστο που αξίζαμε.  Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε αλλά η εμφάνιση μας για 89 λεπτά ήταν . Παίξαμε 94 λεπτά με τις καθυστερήσεις και αυτά τα 5 λεπτά ήταν πολύ αποφασιστικά. Όλοι νόμιζαν στην αρχή πως απόψε ήταν η βραδιά της Liverpool αλλά μετά νόμισαν πως είναι η βραδιά της Arsenal.» είπε ο Γερμανός που έμεινε αήττητος και στο 5ο του παιχνίδι απέναντι στον Wenger ως προπονητής της Liverpool.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com