Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στην έξοδο από την Liverpool ο Wilson;

Στην έξοδο από την Liverpool ο Wilson;

O Brendan Rodgers θέλει να φέρει τον Harry Wilson στη Celtic FC.

Ο Harry Wilson είναι εδώ και δύο χρονιές το βαρύ πυροβολικό της U23, με 27 γκολ πέρυσι και 11 γκολ έως τώρα. Ωστόσο η κάθοδος του από τις προπονήσεις της ανδρών στην U23 πυροδοτεί φήμες για αποχώρησή του Ουαλού σε μόνιμη βάση.

Το ESPN FC μεταδίδει ότι ο Ουαλός επιθετικός απέρριψε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Liverpool κι ετοιμάζεται να αποχωρήσει με μετεγγραφή. Και όταν λέμε μετεγγραφή, μιλάμε για Championship μεριά, με την Preston North End να έχει εκφράσει ενδιαφέρον, όμως το ενδιαφέρον μεταφράζεται σε δανεισμό τον Γενάρη.

Αβεβαιότητα για το μέλλον του Wilson.
Αβεβαιότητα για το μέλλον του Wilson.

Ο Wilson υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο πέρυσι, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστή η διάρκεια και οι όροι του συμβολαίου. Μπορούν να ισχύουν οι φήμες – το ESPN δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του – και ο νεαρός να πιέζει να φύγει από το Merseyside; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε στην παρούσα φάση.

Ωστόσο, αποτελεί γεγονός ότι προορίζεται για αποχώρηση τον Ιανουάριο ως δανεικός, με τον ίδιο να μην είναι μόνος στην λίστα με τους μικρούς προς δανεισμό. Και η Preston North End δεν θα είναι η μόνη ενδιαφερόμενη για τον ταλαντούχο Ουαλό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com