Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ύμνοι του προπονητή τερματοφυλάκων της U23 για Grabara

Ύμνοι του προπονητή τερματοφυλάκων της U23 για Grabara

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον «γενναίο» Kamil Grabara, o προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας U23 της Liverpool, Mark Morris. O 18χρονος Πολωνός ανανέωσε την συνεργασία του με τους Reds για άλαλ 5 χρόνια την περασμένη εβδομάδα, χάρη στην εξαιρετική του πορεία στις ακαδημίες του συλλόγου, κάτι που αναγνώρισε ο Morris.

«O Kamil έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου» δήλωσε στο Liverpoolfc.com. «Έχει προσαρμοστεί στο Αγγλικό παιχνίδι σαν να μην ήταν τίποτα για αυτόν. Είναι δυνατός πνευματικά και σωματικά, γενναίος στο παιχνίδι του και γρήγορος στην σκέψη του. Ακούει, δουλεύει σκληρα και αυτό δείχνει ότι αν βάλεις το κεφάλι κάτω και συνεχίσεις να βελτιώνεσαι θα ανταμοιφθείς. Έχουμε πολλές ελπίδες για αυτόν.»b

«Ο Kamil είναι ένα παιδί με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του» συνέχισε ο Morris. «Τα βγάζει πέρα με τις σέντρες καλύτερα από τους περισσότερους τερματοφύλακες. Μοιάζει ταιριαστός στο Αγγλικό παιχνίδι και είναι πολύ καλός στο 1 με 1. Δεν τον βλέπεις να βουτάει στα πόδια του αντιπαλου αλλά θα περιμένει να συγχρονιστεί και να μην τους δώσει χώρο να δράσουν. Είναι γενναίος σε αυτό και εξαιτίας αυτού έχει αρκετές φορές αποσυντονίσει τους αντιπάλους. Ο Kamil περνάει πολύ καιρό στο Melwood. Αρέσει και τον κρατάνε όλο και περισσότερο. Κάνει τα βάρη του στο Melwood και όταν έρχεται στην Ακαδημία είναι επίσης καλός» κατέληξε ο προπονητής του Πολωνού.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com