Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πάλι στα bonus ποντάρει η Barcelona για Coutinho;

Πάλι στα bonus ποντάρει η Barcelona για Coutinho;

Αφήνει τον Coutinho η FSG;

Η Barcelona δε λέει να βάλει μυαλό όπως παρουσιάζεται τουλάχιστον από τη φίλα κείμενη σε αυτή καταλανική εφημερίδα El Mundo Deportivo.

Ο Philippe Coutinho παραμένει στο στόχαστρο της Barcelona
Ο Philippe Coutinho παραμένει στο στόχαστρο της Barcelona

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η καταλανική εφημερίδα , η Barca σκοπεύει να προσφέρει ξανά ένα χαμηλό ποσό μπροστά στη Liverpool αλλά να αυξήσει πολύ τα ποσά από τα ενδεχόμενα bonus στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σε μία προσπάθεια να υπογράψει τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Μάλλον οι Καταλανοί δεν βάζουν μυαλό μετά τα όσα αστεία πρότειναν επί δύο μήνες το καλοκαίρι όπου ήλπιζαν πως διάφορα ποσά σε μπόνους που έφθαναν ακόμη και τα 30 με 40.000.000 ευρώ θα έπειθαν τους «Κόκκινους» να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Ο Coutinho δεν αποκλείουμε το ερχόμενο καλοκαίρι να γίνει όντως κάτοικος Βαρκελώνης ωστόσο αυτό θα συμβεί εφόσον οι προσφορές από την ισπανική ομάδα είναι πολύ πιο ρεαλιστικές και φουσκωμένες. Η αποχώρησή του τον Ιανουάριο σίγουρα θα βρίσκει απόλυτα κάθετο τον Jurgen Klopp οπότε θεωρούμε ιδιαίτερα απίθανο να συμβεί. Μέχρι το καλοκαίρι όμως, εφόσον ισχύουν τέτοια σενάρια, καλύτερα να το ξεχάσουν με τέτοιες πιθανές προσφορές..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com