Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν αλλάζει πλάνα για χάρη της Liverpool o Howe!

Δεν αλλάζει πλάνα για χάρη της Liverpool o Howe!

Για την εξέλιξη της Liverpool έκανε λόγο ο Howe.

Ξεχάστε όσα είδατε στα περασμένα δύο παιχνίδια από West Brom και Everton! O Eddie Howe ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα περιμένει την Liverpool στο Dean Court με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο και όχι… κλωτσοσκούφι! Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου σήμερα εν όψει του Κυριακάτικου ματς με τους Reds, o Howe όχι απλώς ξεκαθάρισε, αλλά επέμεινε ότι η προσέγγισή του στον αγώνα δεν θα είναι αρνητική.

«Νομίζω ότι έχουμε πολλά κοινά στο κομμάτι της αντιμετώπισης των παιχνίδιών» είπε για την Liverpool ο Howe. «Η πρώτη μας σκέψη είναι πάντα να είμαστε θετικοί, να πάμε το παιχνίδι στην περιοχή του αντιπάλου και να είμαστε γενναίοι σε κάθε μέρος του παιχνιδιού μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε αυτήν την αντιμνετώπιση, το δοκιμάσαμε και δεν μας ταιριάζει. Κάποιες φορές πρέπει να βρεις προφανώς την ισορροπία, αλλά μέχρι εκεί.» ξεκαθάρισε.

Το εφιαλτικό βράδυ στο Bournemouth
Ένα εφιαλτικό απόγευμα είχαν ζήσει την περασμένη σεζόν στο Dean Court οι Reds

Η Liverpool έρχεται στο Vitality Stadium (όπως ονομάζεται για λόγους χορηγίας η έδρα των «Κερασιών») με ένα μεγάλο rotation και πολλές λύσεις, αλλά και την φόρα των 11 αήττητων παιχνιδιών, παρά το γεγονός ότι αγνοεί τη νίκη για δύο σερί αγώνες. Ο Howe το αναγνωρίζει αυτό.

«Η ομάδα τους μπορεί να αλλάξει από αγώνα σε αγώνα αλλά η ποιότητά τους όχι. Έχουν ποιότητα σε κάθε θέση και ξέρουμε τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, με την πρόκλησή μας να είναι να τους σταματήσουμε. Ο Salah είναι φανταστικός, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε στιβαροί, με σωστό πλάνο και να επικεντρωθούμε στα δυνατά μας σημεία. Η Liverpool είναι μία ομάδα που πρόσθεσε τον τελευταίο καιρό δύναμη επιθετική και λειτουργεί ιδανικά βασισμένη στην ταχύτητα και τις κινήσεις της. Είναι μία ομάδα που βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι» κατέληξε ο Άγγλος τεχνικός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com