Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Swansea σταμάτησε την U23

Η Swansea σταμάτησε την U23

Ένα απόγευμα που θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν στην U23 είναι το σημερινό, καθώς η Swansea σταμάτησε την ομάδα του Neil Critchley, νικώντας με 1-3 στο Kirkby.

Οι Reds ξεκίνησαν νωθρά και οι Swans εκμεταλλεύτηκαν το κακό ξεκίνημα, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μόλις στο 14′ με τον Jordan Garrick. Στην συνέχεια, η Liverpool προσπάθησε να απαντήσει με τους Brewster και Adekanye να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, όμως έξι λεπτά αργότερα η Swansea διπλασίασε τα τέρματα της με τον Oliver McBurnie. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-2 χωρίς περαιτέρω ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

O Brewster για την U23
O Brewster για την U23

Το δεύτερο ημίχρονο διέλυσε τις όποιες ελπίδες της ομάδας του Neil Critchley, με την Swansea να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα με τον Pole. Στην συνέχεια, ο Harry Wilson ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Swansea και ο Cameron Brannagan ευστόχησε για το 1-3. Όταν αργότερα η Swansea έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Aaron Lewis, η Liverpool αύξησε την πίεση της, δεν της δόθηκαν δύο πέναλτι και στο τέλος δεν κατάφερε να βάλει τα δύο τέρματα που θα έσωζαν την ήττα. Τελικό σκορ Liverpool – Swansea 1-3.

Liverpool U23: Grabara, Virtue, Johnston (Juanma, 62), Jones, Whelan, Brannagan, Wilson, Kane, Brewster, Ejaria, Adekanye (Alves, 72).

Στον πάγκο έμειναν: Firth, Parker.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com