Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Andy Robertson: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Andy Robertson: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο Andy Robertson, πιστεύει πως η Liverpool, θα επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα την Κυριακή κόντρα στην Bournemouth στο Vitality Stadium.

Οι Reds έχουν φέρει ισοπαλία, στα δύο τελευταία παιχνίδια της Premier League.Και τα δύο παιχνίδια, ήταν στο Anfield, κόντρα σε Everton και West Brom.Η Liverpool, έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνει το 2 στα 2 και να πάρει τους 6 βαθμούς.

Ο Andy Robertson, πιστεύει πως ο Jurgen Klopp, θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει πάλι στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα στην Bournemouth την Κυριακή.

Στιγμιότυπο με τον Robertson από το παιχνίδι κόντρα στην Everton.
Στιγμιότυπο με τον Robertson από το παιχνίδι κόντρα στην Everton.

«Άμα υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας σηκώσει την ψυχολογία και να μας βοηθήσει για την συνέχεια, αυτός είναι ο προπονητής.Είχαμε δύο ισοπαλίες στην έδρα μας.Είναι απογοητευτικό γιατί προσπαθούμε να παίρνουμε όλους τους πόντους.Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή»

 «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε και να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο Robertson έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία 3 παιχνίδια της ομάδας.Στην αρχή της χρονιάς προοριζόταν για βασικός, αλλά τα τρομερά παιχνίδια του Moreno, δεν μείναν απαρατήρητα.

«Από την αρχή της σεζόν, έπρεπε να είμαι υπομονετικός.Ίσως να μην έχω παίξει όσα παιχνίδια να ήθελα.Δυστυχώς ο Alberto τραυματίστηκε και ελπίζω να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.Αυτό τον καιρό, θέλω να πάρω την ευκαιρία μου και από κει και πέρα, να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com