Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πληρώνει παραπάνω για Keita η Liverpool;

Πληρώνει παραπάνω για Keita η Liverpool;

Ο Naby Keita με την φανέλα της RB Leipzig.

Ο Keita θα γίνει παίκτης της Liverpool τον Ιούλιο (τουλάχιστον), όμως ρεπορτάζ από την Γερμανία σκαλίζουν ακόμα τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, σχετικά με το ποσό που θα δώσει η Liverpool για την απόκτηση του μέσου από την Γουινέα.

Σύμφωνα με την Sport Bild, η Liverpool θα καταβάλει την ρήτρα των 47 εκατομμυρίων λιρών στην Leipzig, με το ποσό – μπόνους που θα λάβει η γερμανική ομάδα να εξαρτάται από την πορεία της στο πρωτάθλημα. Τι εννοεί η Bild;

Αν η Leipzig μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τότε η Liverpool θα δώσει άλλα δέκα εκατομμύρια, δηλαδή 57 εκατομμύρια στο σύνολο. Αν βγει στο Europa League, θα δώσει άλλα πέντε εκατομμύρια (62 σύνολο) και αν βγει ξανά στο Champions League, το ποσό θα φτάσει τα 66 εκατομμύρια λίρες. Σας θυμίζει κάτι το ποσό;

Ο Naby Keita πανηγυρίζει.
Ο Naby Keita πανηγυρίζει.

Τόσο ήταν το ύψος της δεύτερης πρότασης της Liverpool το καλοκαίρι, η οποία απερρίφθη. Δηλαδή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Liverpool θα πληρώσει το ίδιο ποσό που πρότεινε πέρυσι για έναν παίκτη που έχει ρήτρα του χρόνου, καθώς η Leipzig είναι δεύτερη στο γερμανικό πρωτάθλημα. Και αν το μπόνους πόσο ήταν δεδομένο, αυτά τα νούμερα ξεφεύγουν πολύ – αν ισχύουν.

Τα τελευταία δημοσιεύματα από Liverpool μεριά είχαν κάνει λόγο για 47+8 εκατομμύρια λίρες, οπότε μένουμε σε αυτά προς το παρόν. Οποιαδήποτε επαλήθευση του εν λόγω δημοσιεύματος θα είναι ολίγον τι ντροπιαστική για την διοίκηση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com