Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Πρώτος στόχος της Manchester City o Van Dijk»

«Πρώτος στόχος της Manchester City o Van Dijk»

Ήρθε η ώρα που επανέρχονται οι φήμες για Van Dijk

Η Manchester City αναμένεται να μπει γερά ξανά στην κούρσα απόκτησης του Virgil Van Dijk σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Goal.

Νέα φήμες σχετικά με τον VVD και τη Manchester City
Νέα φήμες σχετικά με τον VVD και τη Manchester City

Με τους Stones και Kompany να μένουν στα πιτς, ο Pep Guardiola έχει μείνει με μόνους καθαρόαιμους αμυντικούς τον Nicolas Otamendi και τον Eliaquim Mangala που ήταν στον πάγο μέχρι πρόσφατα και έχει θέσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ως προτεραιότητα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Κεντρικός στόχος των Citizens σύμφωνα με το Goal είναι ο Ολλανδός αμυντικός της Southampton και ο Inigo Martinez της Real Sociedad. Για τον Van Dijk ενδιαφέρον εξακολουθεί να έχει ασφαλώς και η Liverpool , η οποία μάλιστα έχει γεφυρώσει παρασκηνιακά το διπλωματικό επεισόδιο του καλοκαιριού με τη Southampton και δεν αποκλείεται να χτυπήσει και αυτή άμεσα για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Van Dijk το καλοκαίρι προτίμησε τους Reds από τη City και την Chelsea και εφόσον υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτό το ρεπορτάζ τότε αναμένουμε ξανά μία μάχη για την υπογραφή του πρώην στόπερ της Celtic, ο οποίος μοιάζει αναπόδραστο να αποχωρήσει από το St’Marys.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com