Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κοντή (ή επιλεκτική) μνήμη του Gary Neville

Η κοντή (ή επιλεκτική) μνήμη του Gary Neville

Jamie Carragher και Gary Neville σε συνηθισμένο στιγμιότυπο

Αν και δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος να ασχοληθούμε με το ντέρμπι του Manchester, ο Gary Neville φρόντισε να μας δώσει το δικαίωμα.

Ο πρώην αμυντικός της Manchester United και ένας από τους πιο «αγαπημένους» «φίλους» του Jamie Carragher, τοποθετήθηκε για το θρίαμβο της Manchester City στο Old Trafford.

Στο «Θέατρο των Ονείρων» λοιπόν, η ομάδα του αρκέστηκε στο ρόλο του κομπάρσου και θύμιζε πιο πολύ παρουσίαση από «Θέατρο Σκιών» -μιας και αναφερόμαστε σε «Θέατρα»- παρά ομάδα που (θέλει να λέει ότι) διεκδικεί το πρωτάθλημα και παίζει κλεφτοπόλεμο στο ίδιο της το γήπεδο.

Όλα τα παραπάνω είναι ένας πρόλογος των δηλώσεων του «αγαπητού» Gary Neville, ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Citizens για αρχή, αλλά έπειτα έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ.

Για αρχή, είπε πως ούτε ο Jose Mourinho δεν μπορεί να πιστέψει ότι η United δέχτηκε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι από στατικές φάσεις, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα τελευταία 25-30 χρόνια, δεν έχουν επιβληθεί πολλές ομάδες κατ’αυτό τον τρόπο στο Old Trafford, αυτό έχει γίνει από ομάδες όπως η Real Madrid και η Barcelona.

Πρώην(;) προπονητής, νυν τηλεσχολιαστής ο Gary Neville
Πρώην(;) προπονητής, νυν τηλεσχολιαστής ο Gary Neville

Εξύμνησε για ακόμη μια φορά την Manchester City, συμπλήρωσε ότι 70.000 άτομα έφυγαν απ’το γήπεδο με την αίσθηση ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα και πως είδε μερικούς οπαδούς των γηπεδούχων να χειροκροτούν τους νικητές.

Τελευταία του φράση; «Θα μπορούσαν να έχουν πετύχει 3 ή 4 γκολ»!

Τα τελευταία 30 χρόνια, η Real Madrid έχει φύγει νικήτρια με 2-3, τον Απρίλη του 2000, ενώ είχε ηττηθεί με 4-3 τον Απρίλη του 2003 . Η Barcelona έχει να επιδείξει το 3-3 του 1998.

Προφανώς ο Garry Neville θυμάται αποτελέσματα από το 1998 μέχρι το 2003, αλλά δε θυμάται δύο ακόμα, τα οποία μάλιστα ήταν της τελευταίας δεκαετίας!

Θα θέλαμε να θυμίσουμε στον κο Neville, ότι η Liverpool έχει να επιδείξει το 1-4 του 2009 και το 0-3 του 2014. Αν δεν θυμόταν, θα μπορούσε να ρωτήσει τον Jamie Carragher ή τον Steven Gerrard.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com