Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – West Brom (preview)

Liverpool – West Brom (preview)

Η Liverpool καλείται να καταβάλλει την αντίσταση της West Bromich Albion στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Premier League σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι (22.00).

Η ομάδα του Klopp θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ψυχρολουσία της ισοπαλίας στο Merseyside Derby ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το βηματισμό τους στη νέα εποχή με τον Alan Pardew στο τιμόνι τους.

Οι «Κόκκινοι» άξιζαν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Everton ωστόσο κάτι το ότι δεν τελείωσαν το παιχνίδι και κάτι η απόφαση για το πέναλτι της Everton έφεραν το τελικό 1-1. Με δύο παιχνίδια εκτός έδρας να είναι στον ορίζοντα τις επόμενες δύο αγωνιστικές, ο Klopp και οι παίκτες του ξέρουν πως δεν επιτρέπονται εκ νέου λάθη και απώλειες.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι Baggies, δεν σκόραραν ούτε απέναντι στη Swansea και αγνοούν τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Ο Pardew ανέλαβε σε συγκυρία διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων και ασφαλώς ακόμη δεν μπορεί να αφήσει το στίγμα της δουλειάς του στην ομάδα των Midlands. Ένας αντίπαλος όμως όπως ο αυριανός πάντα μπορεί να εμπνεύσει το κάτι παραπάνω.

H Liverpool υποδέχεται τη WBA αύριο βράδυ
H Liverpool υποδέχεται τη WBA αύριο βράδυ

Αγωνιστικά νέα : Σίγουρα εκτός για τη Liverpool οι Clyne, Matip και Moreno ενώ ενδεχομένως να είναι στην αποστολή ο Lallana που είναι πίσω στις προπονήσεις. Για τους φιλοξενούμενους σίγουρα εκτός οι Barry, Morrison και Dawson ενώ αμφίβολοι οι Philipps και Chadli.

Στατιστικά στοιχεία : -Αήττητη επί 8 παιχνίδια απέναντι στη WBA είναι η Liverpool.

-Επί 6 διαδοχικά παιχνίδια σκοράρει στο Anfield η Brom.

-Μόλις 3 γκολ έχει δεχθεί στο πρωτάθλημα φέτος εντός έδρας η γηπεδούχος ενώ έχει 14 ματς σερί αήττητη στο Anfield.

-Χωρίς νίκη επί 14 αγωνιστικές είναι η West Bromich Albion.

-Μία νίκη εκτός έδρας σε όλο το 2017 έχει η ομάδα του Pardew.

Διαιτητής : Paul Tierney

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com