Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν περιμένει μία επιθετική West Brom ο Klopp

Δεν περιμένει μία επιθετική West Brom ο Klopp

O Klopp μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου

Συνέντευξη τύπου χωρίς αναφορά στον επόμενο αντίπαλο, δηλαδή την West Brom, δεν υπάρχει. Έτσι λοιπόν, ο Jurgen Klopp, ρωτήθηκε και απάντησε για το τι περιμένει από την West Brom αύριο. Μία ομάδα που πρόσφατα άλλαξε προπονητή και στο πρόσωπο του Alan Pardew βρήκε αυτόν που θα την οδηγήσει για το υπόλοιπο της Premier League, η West Brom παρουσίασε εσχάτως ένα αρκετά επιθετικό πρόσωπο. Ο Klopp όμως δεν περιμένει κάτι τέτοιο αύριο.

Είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Chelsea, λέει ο Klopp, που ελπίζει να μείνει πίσω η σκέψη της Τρίτης.
Ξεκάθαρος για το τι περιμένει από την West Brom ήταν ο Jurgen Klopp

«Ξέρω ότι ο Alan Pardew αρέσκεται στο να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα μέσα σε ένα βράδυ» είπε ο Klopp. «Το ρόστερ είναι χτισμένο για ένα συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου, μακρινές μπαλιές, σωματική επαφή και στημένα. Χρειάζονται βαθμούς και δεν είναι σε άνετη κατάσταση. Δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος να κρίνω, αλλά χρειάζεται παραπάνω χρόνος για αυτές τις αλλαγές από όσον είχε ο Alan ως τώρα.»

«Ξέρω τι να περιμένω. Στο περασμένο παιχνίδι παίξανε με τρεις επιθετικούς και αυτό δεν περιμένω να το δουμε και αύριο» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com