Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Φανταστικός ο Solanke, όταν έχεις βάθος πρέπει να το χρησιμοποιείς»

«Φανταστικός ο Solanke, όταν έχεις βάθος πρέπει να το χρησιμοποιείς»

Για τον Dominic Solanke, τον Danny Ings και την σημασία του να έχει βάθος η ομάδα μίλησε στην συνέντευξη τύπου ενόψει West Brom. Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τους δύο επιθετικούς και τον ρόλο τους, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις ευκολίες που του δίνει φέτος το ακόμα πιο διευρυμένο ρόστερ.

«Ο Solanke είναι σε φανταστική κατάσταση τώρα. Θα μπορούσε να χε παίξει και με περισσότερη αυτοπεποίηθηση, αλλά είναι νεαρός. Πρέπει να μαθαίνουμε όλοι να τα βγάζουμε πέρα με τις προσδοκίες, το κοινό, όλα αυτά τα πράγματα. Έφτιαξε και στο παιχνίδι μία καλή φάση για τον Sadio, είναι έξυπνος παίκτης και μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό ήταν ένα καλό δεύτερο βήμα» σχολίασε για τον Dom ο Klopp.

Πολύ καλή εμφάνιση του Solanke κόντρα στην Stoke City.
Στιγμιότυπο με τον Solanke κόντρα στην Stoke City.

«Ο Danny είναι καλά» συνέχισε για τον Danny Ings. «Αλλά και οι άλλοι είναι επίσης καλά και αυτό το κάνει δύσκολο για τον Danny. Έχει περισσότερη λογική να παίζει 90λεπτα με την u23 παρά λίγα λεπτά με την πρώτη ομάδα, αλλά την Κυριακή θεώρησα καλή ιδέα το να τον ρίξω στο γήπεδο» πρόσθεσε, πριν αναφερθεί στο θέμα του rotation.

«Αν είχαμε το ίδιο ρόστερ πέρυσι θα το χρησιμοποιούσαμε.» ξεκαθάρισε ‘Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους ίδιους 11 όλη την ώρα μέχρι να τραυματιστούν τέσσερις παίκτες μαζί!«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com