Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλά τα νέα για Lallana, αβεβαιότητα για Moreno

Καλά τα νέα για Lallana, αβεβαιότητα για Moreno

Μία ευχάριστη είδηση επιφύλλασε το injury report των Reds ενόψει του αυριανού αγώνα με τη West Brom, σχετικά με τον Adam Lallana! Σύμφωνα με τον Jurgen Klopp, ο οποίος πριν λίγη ώρα παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι, ο Lallana δείχνει να έχει συνέλθει σε μεγάλο βαθμό από το νέο πρόβλημα τραυαμτισμού που τον ταλαιπωρούσε, αν και δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο και για τον Alberto Moreno, ο οποίος δεν είναι έτοιμος και θα ξαναεξεταστεί για να βρεθεί το τι ακριβώς συμβαίνει.

moreno

«Είμαστε καλά από θέματα τραυματισμών» είπε ο Klopp. «Έχουμε κάποια χτυπήματα μετά το προχθεσινό παιχνίδι, αλλά τίποτα σοβαρό από μακροχρόνια άποψη. Ένα δύο άτομα ίσως αποφασιστεί να ξεκουραστούν στο παιχνίδι με τη West Brom, αν δεν είναι εντελώς έτοιμοι, αλλά θα δούμε. Ο Alberto δεν είναι έτοιμος σίγουρα, χωρίς βέβαια να ξέρουμε ακριβώς πόσο θα χρειαστεί. Τον ξανακοιτάμε για να δούμε»

«Ο Adam είναι καλά, προπονείται εντελώς φυσιολογικά και θα τον χρειαστούμε τις επόμενες εβδομάδες. Πιθανώς όχι αύριο, αλλά πρέπει να δούμε πως θα τον προσαρμόσουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Joel [Matip] έχει αρχίσει να τρέχει, αλλά δεν προπονείται κανονικά ακόμα.» κατέληξε ο Γερμανός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com