Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson : «Αρκετές ευκαιρίες για 2 νίκες»

Robertson : «Αρκετές ευκαιρίες για 2 νίκες»

Ο Andy Robertson θεωρεί πως η Liverpool έφτιαξε συνθήκες για να κερδίσει την Everton αλλά και άλλο ένα ενενηντάλεπτο ωστόσο δεν τις αξιοποίησε πλήρως.

O Robertson στάθηκε στην αστοχία της Liverpool
O Robertson στάθηκε στην αστοχία της Liverpool

Ο Σκωτσέζος μπακ ήταν θετικός στη χθεσινή αναμέτρηση, ειδικά στο πρώτο μέρος, καλύπτοντας επάξια το κενό του τραυματία Alberto Moreno. Ωστόσο θετική δεν ήταν και η αποτελεσματικότητα της Liverpool σύμφωνα με τον ίδιο :

« Νομίζω είδατε πως αντέδρασαν οι δύο ομάδες στη ισοπαλία. Εμείς πιάναμε το κεφάλι μας και εκείνοι πανηγύριζαν οπότε αυτό δείχνει κάτι για τις εμφανίσεις των δύο ομάδων.  Δεν ήταν κακή η εμφάνιση μας αλλά έπρεπε να κερδίζουμε με περισσότερα γκολ από το 1-0 στο ημίχρονο.  Αν ήμασταν, δεν θα επέστρεφαν όπως παίξαμε στο δεύτερο μέρος.  Είχαμε ευκαιρίες και εκείνοι όχι οπότε νομίζω είναι από τα παιχνίδια που δεν τυχαίνει να κερδίσεις.  Σε άλλα παιχνίδια ήμασταν πιο αποτελεσματικοί πρόσφατα αλλά σήμερα είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε δύο παιχνίδια και δεν έγινε.  Είμαστε απογοητευμένοι αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την Τετάρτη.» είπε ο Robertson που έβαλε πρώτη φορά στη σειρά δύο διαδοχικές εμφανίσεις στο αρχικό σχήμα στην Premier League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com