Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το 100% του Klopp στα Merseyside derby! ( VID)

Το 100% του Klopp στα Merseyside derby! ( VID)

Ο Klopp αποτελεί το μοναδικό προπονητή στην ιστορία της Liverpool που κέρδισε και τα τρία πρώτα του παιχνίδια απέναντι στην Everton.

O Rodgers απολύθηκε μετά από το Everton – Liverpool 1-1 στις 8 Οκτωβρίου του 2015 και έκτοτε ο Γερμανός δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τους Toffees. Ας θυμηθούμε πως και πότε :

O Klopp πανηγυρίζει το γκολ στο Goodison Park πέρυσι
O Klopp πανηγυρίζει το γκολ στο Goodison Park πέρυσι

1)Liverpool – Everton 4-0 (21.4.2016) 

Ένα ματς το οποίο θα μείνει στα χρονικά για τις 40 και βάλε τελικές ευκαιρίες των γηπεδούχων σε σύγκριση με τις 3 μόλις των φιλοξενούμενων. Ένα βράδυ που η Liverpool θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον τα διπλάσια τέρματα. Σε εκείνο το παιχνίδι τραυματίστηκε άσχημα και ο Divock Origi και ο Funes Mori πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με το μαρκάρισμά του. Ο Origi είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο που έκλεισε με 2-0 χάρη σε γκολ του Sakho. Sturridge και Coutinho συμπλήρωσαν το καρέ στο δεύτερο μέρος :

2)Everton – Liverpool 0-1 (19.12.2016)

Έξι ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, οι Reds έκαναν δύσκολες τις γιορτές για τους γείτονές τους στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Sadio Mane να σκοράρει. Σε ένα ματς που ήταν ιδιαίτερα ισορροπήμενο στο πρώτο μέρος, η Liverpool ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος είχε κάποιες καλές φάσεις και εκμεταλλεύτηκε την οξυδέρκεια και την αντίληψη καταστάσεων από το Σενεγαλέζο.

3)Liverpool – Everton 3-1 (1.4.2017)

H Liverpool άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Mane, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο μηνίσκο στο πρώτο ημίχρονο και κάπου εκεί τελείωσε η σεζόν του. Η Everton ισοφάρισε σχετικά γρήγορα αλλά το σόλο του Coutinho έκανε το 2-1 πριν το σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο. Ο Origi έγραψε το 3-1 στο δεύτερο μέρος  και έτσι έχει το απόλυτο του Klopp απέναντι στους γείτονες!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com