Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανυπομονεί ο Mane για την επίσκεψη της Everton

Ανυπομονεί ο Mane για την επίσκεψη της Everton

Mane, Coutinho

Ο Sadio Mane έχει βάλει πλώρη για το Merseyside Derby της Κυριακής και ανυπομονεί για τη συνάντηση υπ΄αριθμόν 229 ανάμεσα σε Liverpool και Everton.

Μετά τη χθεσινή επιβλητική νίκη επί της Spartak ο Σενεγαλέζος μίλησε για το ντέρμπι σε λίγα 24ωρα αλλά και για τη χαρά του να αγωνίζεται με τους παρόντες συμπαίκτες του στην ομάδα.

O Mane πανηγυρίζει απέναντι στη Spartak
O Mane πανηγυρίζει απέναντι στη Spartak

« Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς.  Παίζουμε στο Anfield και οι φίλαθλοι αξίζουν μία τέτοια νίκη και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους την προσφέρουμε.» δήλωσε ενόψει Κυριακής προτού αναφερθεί στους συμπαίκτες του :

« Είμαι χαρούμενος να αγωνίζομαι πλάι σε αυτούς τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές.  Απολαμβάνω να είμαι δίπλα τους διότι το κάνουν ευκολότερο για μένα.  Οι εμφανίσεις συνολικά της ομάδας είναι εξαιρετικές όχι μόνο όσων αγωνιζόμαστε επιθετικά.  Χωρίς αυτούς είμαστε ένα τίποτα. Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική χθες.  Αξίζαμε να κερδίσουμε καθώς φτιάξαμε πάρα πολλές ευκαιρίες» κατέληξε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο πρώην εξτρέμ της Southampton.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com