Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > (5-12-1999) Νίκη κόντρα στην Sheffield Wednesday

(5-12-1999) Νίκη κόντρα στην Sheffield Wednesday

Το πρώτο γκολ του Gerrard με την φανέλα της Liverpool.

Σαν σήμερα το 1999, η Liverpool καταφέρνει να επικρατήσει με το εμφατικό 4-1, της Sheffield Wednesday στο Anfield.Ο Gerrard, είχε πετύχει το πρώτο του γκολ.

Η Liverpool, αντιμετώπιζε την Wednesday, για το πρωτάθλημα, με τις Κουκουβάγιες να ανοίγουν το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Niclas Alexandersson.

Ο Danny Murphy με την φανέλα της Liverpool.
Ο Danny Murphy με την φανέλα της Liverpool.

Οι Reds δεν άργησαν να αντιδράσουν, με τον Thompson να εκτελεί το κόρνερ και τον Sami Hyypia να παίρνει την κεφαλιά για το 1-1.Το 2-1, έγινε από τον Danny Murphy ο οποίος ευστόχησε από κοντινή απόσταση σε κενή εστία, μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Sheffield.

Το 3-1, έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.Ο Steven Gerrard, κάνει μία πανέμορφη ενέργεια, περνάει δύο αμυντικούς, βγαίνει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκοράρει.Αυτό, ήταν το πρώτο γκολ του Stevie G με την φανέλα της Liverpool.

Το τελικό 4-1, διαμορφώθηκε από τον Thompson, ο οποίος έκανε μία γρήγορη κούρσα από την δεξιά πλευρά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, γύρισε με το αριστερό πόδι και έκανε ένα εκπληκτικό τελείωμα στο παραθυράκι.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com