Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φήμες (ξανά) για Aubameyang και Sturridge

Φήμες (ξανά) για Aubameyang και Sturridge

Μίλησε για Aubameyang o Klopp.

Άλλη μία μέρα που γράφεται το όνομα του Pierre-Emerick Aubameyang στο ρεπορτάζ της Liverpool, και αυτή τη φορά αναφέρεται και ο Daniel Sturridge σε αυτά!

Τώρα είναι η σειρά της Sunday Express να γράψει για το εν λόγω θέμα, με «αποκλειστικό» δημοσίευμά της. Σύμφωνα με αυτό, η Chelsea του Conte επιθυμεί επίσης την απόκτηση του Γκαμπονέζου επιθετικού, όμως η Liverpool παραμένει μπροστά στην μάχη για τον παίκτη, λόγω του Jurgen Klopp.

O Pierre Emerick Aubameyang
O Pierre Emerick Aubameyang

Όμως αν έρθει ο Aubameyang τον χειμώνα (λέμε τώρα), τι γίνεται με τον Daniel Sturridge; Η Express λέει πως οδεύει προς Μιλάνο πλευρά και την Milan, ούτως ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να πάει Ρωσία με την Εθνική Αγγλίας.

Όλα αυτά παραμένουν φήμες, και οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Aubameyang τον Γενάρη παραμένουν ελάχιστες, αν είναι υπαρκτές. Βέβαια, το θέμα Sturridge είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, καθώς ο Dominic Solanke δείχνει να κερδίζει έδαφος και υπάρχει γκρίνια για την απόδοση του Daniel. Όπως και να έχει, είναι Δεκέμβρης ακόμα, οπότε παραμένουμε στην αναμονή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com