Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Balague: «Σταματήστε την παραφιλολογία για Coutinho»

Balague: «Σταματήστε την παραφιλολογία για Coutinho»

Ο Philippe Coutinho πανηγυρίζει.

Τα… νεύρα του για όσους επιμένουν πως ο Coutinho μπορεί να φύγει τώρα από την Liverpool ώστε να πάει στην Barcelona ή για όσους είχαν σίγουρη την φυγή του το καλοκαίρι, εξέφρασε ο Guillem Balague. O αναλυτής του Sky Sports, στην στήλη του στο Αγγλικό μέσο, ασχολήθηκε με την υπόθεση του Βραζιλιάνου, θέλοντας να βάλει μία και καλή τέλος στην παραφιλολογία.

«Αρχικά, είχε γραφτεί ότι η Liverpool ζήταγε 200 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη στο τέλος του καλοκαιριού – αυτό είναι εντελώς ψέματα» έγραψε ο Balague. «Αυτό ήταν ένα ποσό που έγραψαν κάποιοι σε μία προσπάθεια να πείσουν την Barcelona ότι αν έβαζε μία τρελή προσφορά στο τραπέζι ή Liverpool θα την έκανε αποδεκτή. Αλλά η Liverpool ποτέ δεν έδωσε στοιχείο ότι ο Coutinho είχε κάποια τιμή.»

brighton coutinho Liverpool
Ο Coutinho σκόραρε με φάουλ για τη Liverpool στο χθεσινό παιχνίδι

«Δεύτερον, οι ιστορίες που βγαίνουν τώρα ότι η Liverpool μιλάει με την Barcelona και μπορεί να αλλάξει την απόφασή της τον Ιανουάριο είναι εντελώς εσφαλμένες. Η Liverpool και η Barcelona δεν είναι σε επικοινωνία και η Liverpool δεν ενδιαφέρεται να τον δώσει, όπως διαμορφώνονται τώρα τα πράγματα» συνέχισε ο δημοσιογράφος. «Και τρίτον, λέγεται στον Καταλανικό τύπο ότι η Liverpool έχει μία τιμή που θα ήθελε για τον Coutinho αλλά αυτό είναι ψέμα. Καμία τιμή δεν υπάρχει και όπως είναι τα πράγματα η Liverpool δεν έχει αλλάξει στάση.» κατέληξε ο Balague στο άρθρο του, σε μία προσπάθεια να σταματήσει την παραφιλολογία που καλά κρατεί από το καλοκαίρι.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com