Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Προπονήθηκαν οι Henderson και Coutinho

Προπονήθηκαν οι Henderson και Coutinho

Προπονήθηκαν οι Jordan Henderson και Philippe Coutinho.

Ο Jordan Henderson και ο Philippe Coutinho ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά ο Ragnar Klavan και ο Adam Lallana όχι.

Ο Hendo και ο Coutinho, λείπανε από την αποστολή της Liverpool κόντρα στην Stoke City, αλλά προπονήθηκαν κανονικά και σιγά σιγά θα βρίσκονται στην διάθεση του Jurgen Klopp.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Bet365 Stadium, ακολούθησαν ένα χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.Ο James Milner ο οποίος πέρασε στο αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ο Dominic Solanke, κουβέντιασε με τον Jurgen Klopp, για το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός και την πολύ καλή του απόδοση.

Δεν προπονήθηκε ο Adam Lallana.
Δεν προπονήθηκε ο Adam Lallana.

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά και οι Trent Alexander-Arnold και Andy Robertson, οι οποίοι υπολογίζονται από τον Γερμανό προπονητή για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Brighton.

Ο Adam Lallana με τον Ragnar Klavan, δεν προπονήθηκαν ενώ οι Lazar Markovic και Marko Grujic, έκαναν προπόνηση με τον Jon Flanagan και τον Loris Karius.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com