Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σοκ στο τέλος για τη δεύτερη ομάδα της Liverpool

Σοκ στο τέλος για τη δεύτερη ομάδα της Liverpool

Για την επιστροφή του Ings μίλησε ο Klopp.

Ήττα στις καθυστερήσεις υπέστη η U23 της Liverpool από τη Sparta Prague στο παιχνίδι που έγινε στο Prenton Park στα πλαίσια του Premier League International Cup.

Πλέον, οι Reds για να έχουν τύχη να περάσουν από τον όμιλο θα πρέπει να επικρατήσουν οπωσδήποτε της PSV Eindhoven.

Δεν τα κατάφερε χθες το βράδυ η U23 της Liverpool
Δεν τα κατάφερε χθες το βράδυ η U23 της Liverpool

Ο Neil Critchley έκανε πολλές αλλαγές λόγω του δεύτερου παιχνιδιού από τα τρία που έχει η ομάδα του μέσα σε 8 ημέρες και παρά το σχηματισμό με 3 κεντρικούς αμυντικούς για πρώτη φορά φέτος  η Liverpool κυριάρχησε σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού. Ωστόσο ο Harry Wilson αστόχησε από την άσπρη βούλα στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ενώ και ο Ben Woodburn είχε σημαδέψει το στύλο στο 19ο λεπτό.  Μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι είχαν και οι Τσέχοι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Crithcley προσπάθησε να τονώσει την ομάδα του με τους Brewster και Virtue να περνούν στο παιχνίδι ωστόσο η Sparta κέρδισε πέναλτι. Δεν κατάφερε ούτε εκείνη όμως να σκοράρει από τη βούλα καθώς ο Danny Ward είπε όχι στον Placsic. Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης επανόρθωσε για την ομάδα του πέντε λεπτά πριν το τέλος και το σουτ του αφού κόντραρε νίκησε τον Ward και έδωσε στους φιλοξενούμενους τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η σύνθεση της ομάδας μας : Ward, Masterson, L. Jones, Johnston, Kane (Virtue, 73), Ejaria, Wilson, Dhanda (Brewster, 73), Woodburn, Adekanye, Ings.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com