Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Stoke City-Liverpool (preview)

Stoke City-Liverpool (preview)

Stoke City εναντίον Liverpool

Stoke City και Liverpool συγκρούονται στο Bet 365 Stadium σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Premier League.

Το παιχνίδι καθίσταται αυτόματα ενδιαφέρον λόγω της ανάγκης και των 2 ομάδων να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, με τους γηπεδούχους Potters να υποφέρουν φέτος λόγω ασταθούς απόδοσης αλλά και της συνεπαγόμενης ασυνέπειας στα καλά αποτελέσματα ενώ οι Reds προέρχονται από δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν κράτησαν ένα μεγάλο αποτέλεσμα ισοφαριζόμενοι στο τέλος με την γκρίνια να επιστρέφει.

Η Stoke υποδέχεται τη Liverpool για την 14η αγωνιστική της Premier League
Η Stoke υποδέχεται τη Liverpool για την 14η αγωνιστική της Premier League

Ο Mark Hughes είδε την ομάδα του να ηττάται από την ουραγό Crystal Palace το περασμένο Σάββατο, ωστόσο μέχρι τώρα βλέπει τους παίκτες να αποδίδουν καλά απέναντι στο Big Six φέτος με εξαίρεση την εφτάρα από τη διαστημική City έχει καταφέρει να κερδίσει την Arsenal με 1-0 στο Stoke ενώ ήταν η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τη Manchester United στην τέταρτη αγωνιστική με το ισόπαλο 2-2.

Από την άλλη, ο Jurgen Klopp ξέρει πως η ομάδα του καλείται να βελτιωθεί αμυντικά έχοντας τη χειρότερη άμυνα εκτός έδρας σε όλο το πρωτάθλημα με 16 τέρματα παθητικό. Ο Γερμανός έκανε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα απέναντι στην Chelsea και αναμένεται να ανακατέψει ξανά την τράπουλα με στόχο να φύγει όπως και πέρυσι με 3 υπερπολύτιμους βαθμούς από το Bet 365 Stadium και να κοπάσει κάπως το κλίμα γκρίνιας στις τάξεις των Reds.

Αγωνιστικά νέα : Διαθέσιμοι για τους Potters οι Sobhi και Saido Berahino ενώ εκτός παραμένουν σίγουρα οι Butland και Cameron. Επιστρέφει στην αποστολή ο Can για τους Reds, ίσως και ο Lovren σίγουρα εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Clyne.

Στατιστικά στοιχεία : Επτά ήττες στα τελευταία της 8 παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στη Liverpool έχει η Stoke

Mία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της στην Premier League έχει η Stoke.

Ο Mark Hughes έχει 11 ήττες σε 16 παιχνίδια που αντιμετώπισε τη Liverpool.

Οι τελευταίες 9 νίκες της Liverpool στο πρωτάθλημα ήταν σε ομάδες που βρίσκονταν τη μέρα του αγώνα στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. 

Ο Philippe Coutinho σκόραρε και στα 2 τελευταία του παιχνίδια για το πρωτάθλημα στην έδρα των Potters.

Η Liverpool έχει να μη δεχτεί τέρμα εκτός έδρας από το Μάιο και το 0-4 απέναντι στη West Ham.

Διαιτητής : Martin Atkinson

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com