Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Conte: «Ήταν τυχερή η Liverpool που άνοιξε το σκορ»

Conte: «Ήταν τυχερή η Liverpool που άνοιξε το σκορ»

Δηλώσεις του Conte, για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Antonio Conte, πιστεύει πως αν και η ομάδα του ισοφάρισε στο 85′, η Liverpool δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ιταλός προπονητής, ήταν πολύ χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας του και ευελπιστούσε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Anfield.Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, στο δεύτερο ημίχρονο, η Chelsea ήταν πολύ καλύτερη από την Liverpool καθώς δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.

Τυχερή η Liverpool, σύμφωνα με τον Antonio Conte.
Τυχερή η Liverpool, σύμφωνα με τον Antonio Conte.

Η Liverpool άνοιξε το σκορ με τον Salah, αλλά ο Willian ισοφάρισε για τους Μπλε, λίγο πριν την ολοκλήρωση των 90 λεπτών.

«Πιστεύω παίξαμε με πολύ ωραίο τρόπο.Είχαμε ένα καλό πλάνο τακτικά και ήταν δύσκολο για την Liverpool να κάνει φάσεις για γκολ.Το παιχνίδι άλλαξε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.Ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ.Η Liverpool ήταν τυχερή που άνοιξε το σκορ και μετά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης»

«Ήταν μία τακτική απόφαση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να είμαστε σταθεροί και να προσπαθήσουμε να γίνουμε επικίνδυνοι με την κατοχή της μπάλας.Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ με ένα πολύ τυχερό τρόπο.Πιστεύω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά ίσως στο τέλος να αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com