Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οδεύει προς δανεισμό ο Grujic τον Ιανουάριο;

Οδεύει προς δανεισμό ο Grujic τον Ιανουάριο;

Προς δανεισμό οδεύει σύμφωνα με τα λόγια του μάνατζέρ του, ο 21χρονος Σέρβος μέσος της Liverpool, Marko Grujic. O Grujic έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα των Reds, γράφοντας μόλις 5 εμφανίσεις και 109 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Liverpool.

Γι’αυτόν τον λόγο, τόσο ο Σέρβος όσο και ο ατζέντης του, Zoran Stojadinovic, θέλουν να κοιτάξουν το ενδεχόμενο δανεισμού του νεαρού μέσου σε μία άλλη Αγγλική ομάδα, ώστε να πάρει εμπειρίες και να επιστρέψει έτοιμος για δράση με τους κόκκινους.

«Ο Grujic πρέπει να πάει κάπου να παίξει τον Ιανουάριο, σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται» είπε ο Stojadinovic στη Σέρβικη Blic. «Πρέπει να είναι Αγγλική ομάδα, ώστε να μην κάνει το ίδιο λάθος με τον Lazar Markovic. Αν ο Lazar ήταν πελάτης μου δεν θα τον άφηνα ποτέ να φύγει την Αγγλία. Άλλαξε χώρα, στυλ ποδοσφαίρου, κλίμα και επομένως η επιστροφή του στην Αγγλία ήταν απίθανη αποστολή. Αλλά το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά και ο δανεισμός του είναι το καλύτερο πράγματα που θα μπορούσε να γίνει για αυτόν αυτή τη στιγμή, ώστε να επιστρέψει και να διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα της ομάδας του.» κατέληξε ο ατζέντης του Marko.

grujic

Η πλευρά του Σέρβου φαίνεται διατεθιμένη να δεσμευτεί μακροχρόνια το μέλλον της στη Liverpool, o παίκτης χρειάζεται αγωνιστικό χρόνο, οπότε μάλλον μία τέτοια λύση θα μπορούσε να ωφελήσει και τους δύο. Η μπάλα στο τέλος πάντως βρίσκεται στην πλευρά του Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com