Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Lampard για τον Salah

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Lampard για τον Salah

Ανακοίνωσε τον Frank Lampard σήμερα η Chelsea.

Ο Frank Lampard, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πρώην του συμπαίκτη, Mohamed Salah, ο οποίος διανύει μία τρομερή σεζόν με την Liverpool.

Ο πρώην αρχηγός της Chelsea, Frank Lampard, έχει εντυπωσιαστεί με την πορεία του Salah με την φανέλα της Liverpool.Ο Αιγύπτιος είχε μόλις 19 συμμετοχές με την φανέλα των Μπλε, ενώ σε 19 εμφανίσεις με την φανέλα των Reds, μετράει 15 γκολ!

Ο Lampard, είχε αγωνιστεί με τον Salah στην Chelsea και πραγματικά έχει μείνει άναυδος με τα πολύ καλά παιχνίδια που κάνει ο Mo.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Lampard για τον Salah.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Lampard για τον Salah.

«Δεν χρειάζεται να ασκούν τόσο βαριά κριτική στην Chelsea.Ήμουν εκεί με τον Salah και ήταν πολύ μικρός.Ήταν φαίνεται ένα αρχικό στάδιο στην καριέρα του, το οποίο δεν πέτυχε για αυτόν.Έφυγε από την ομάδα και τα πήγε καλά»

«Ήταν δύσκολο να πάρει παιχνίδια.Η Chelsea είχε πάρα πολλά ταλέντα εκείνη την περίοδο στην θέση του.Αλλά θα ήθελα να αφοσιωθώ σε αυτόν.Μπράβο του που έφυγε, δούλεψε σκληρά και γύρισε στην Premier League.Πλέον έχει προσωπικότητα στο γήπεδο και ένα συναίσθημα το οποίο του λέει πως αξίζει να ναι εκεί»

«Πάντα είχε αυτές τις ικανότητες, είναι γρήγορος, έχει καλά πόδια και πλέον νιώθει ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com