Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάσχει από καρκίνο ο Eduardo Berizzo

Πάσχει από καρκίνο ο Eduardo Berizzo

Eduardo Berizzo

Τον μεγαλύτερο αγώνα του εκκρεμεί πλέον να δώσει ο προπονητής της Sevilla, Eduardo Berizzo, ο οποίος δυστυχώς πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Ο νους και οι σκέψεις μας μαζί σου Eduardo Berizzo
Ο νους και οι σκέψεις μας μαζί σου Eduardo Berizzo

Όπως δυστυχώς ανέφεραν χθες βράδυ πολλά μέσα ενημέρωσης στην Ισπανία αλλά επιβεβαίωσε και ο απόλυτα έμπιστος στα των ισπανικών ομάδων, Guillem Balague, o 48χρονος Αργεντινός τεχνικός πάσχει από καρκίνο του προστάτη, με τη Sevilla να πρόκειται να βγάλει άμεσα και κατά πάσα πιθανότητα σήμερα επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα, οι πηγές λένε πως το γεγονός ανακοινώθηκε στους παίκτες της Sevilla στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με τη Liverpool. Έτσι εξηγούνται πολλά για το πάθος της Sevilla.  Σε τέτοιες ειδήσεις όμως, δεν έχουν σημασία τα αγωνιστικά.

Ο Eduardo Berizzo ήταν χθεσινός αντίπαλος της Liverpool και είναι ένας άνθρωπος που καλείται να δώσει τον δικό του αγώνα ζωής. Και είμαστε σίγουροι πως μπορεί να τα καταφέρει. Καλό κουράγιο πρωτίστως να ευχηθούμε στον τεχνικό της ομάδας της Ανδαλουσίας και να καταφέρει να κερδίσει τον σπουδαιότερο αγώνα της καριέρας του..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com