Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Παράπονα του κόσμου των Reds για αστυνομική βία

Παράπονα του κόσμου των Reds για αστυνομική βία

sevilla

Μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είδαμε ένα παιχνίδι που – αντικειμενικά μιλώντας – να ήταν απλά χάρμα ιδέσθαι, μπορεί η ατμόσφαιρα πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα στις κερκίδες να ήταν απίστευτη, όμως από το χθεσινό παιχνίδι δεν έλειψαν τα εκτός γηπέδου απρόοπτα. Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγα τα παράπονα φίλων των Reds για την συμπεριφορά των αστυνομικών αλλά και των υπεύθυνων ασφαλείας του γηπέδου στους περιβάλλοντες χώρους του Ramon Sanchez Pizjuan πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η Anna Burgess και ο Sam Armstrong, μέλη του συνδέσμου «Spirit Of Shankly» (H Burgess μάλιστα μέλος της επιτροπής του συνδέσμου), δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στο στάδιο της Σεβίλλης, λόγω ενός πανό που, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε «πολιτικό χαρακτήρα». Αφού τους αρνήθηκε η είσοδος, η Burgess μάλιστα χτυπήθηκε από τον αστυνομικό ο οποίος την έβγαλε σηκωτή εκτός γηπέδου.

reds
Το επίμαχο πανό

«Περίμενα τον Sam και την Anna, έχοντας μόλις περάσει τον έλεγχο και ξαφνικά μου λένε να πέσω κάτω» είπε ο Phil Rowan, έτερο μέλος του συλλόγου. «Πέταξαν τη σημαία στην Anna, τη γρονθοκόπησαν και μέχρι να το καταλάβω με πέταξαν σε έναν φράκτη. Εμείς είχαμε στείλει μήνυμα στην ομάδα για να πάρουμε έγκριση για το πανό, όπως κάνουμε κάθε φορά. Το πανό έχει μπει σε 31 διαφορετικά Ευρωπαϊκά γήπεδα δίχως πρόβλημα. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια συμπεριφορά προς το μέρος μου» κατέληξε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αρκετά ήταν τα παράπονα στα social media για την αστυνομική εχθρότητα, καθώς σε οπαδούς απαγορεύτηκε η είσοδος, πετάχτηκαν εκτός γηπέδου ή ακόμα του έγινε κατακράτηση προσωπικών αντικειμένων δίχως αυτά να είναι επικίνδυνα.

Τα παράπονα είναι αρκετά και σίγουρα, με την επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό με τη σημαία, ίσως η υπόθεση – από πλευρά των φιλάθλων, αν όχι του επίσημου συλλόγου – δεν σταματήσει εδώ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com