Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θρύλοι Liverpool εναντίον θρύλων της Bayern Munich!

Θρύλοι Liverpool εναντίον θρύλων της Bayern Munich!

Η τελευταία ομάδα θρύλων της Liverpool

Αναμέτρηση θρύλων της Liverpool με αντίστοιχους της Bayern Munich ανακοίνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση των Reds, το LFC Foundation.

Είναι η δεύτερη αντίστοιχη δράση μετά το φιλικό θρύλων των 18 φορές πρωταθλητών Αγλλίας με αντίστοιχες φιγούρες της Real Madrid τον προηγούμενο Μάρτιο.  Το παιχνίδι προς υποστήριξη του ιδρύματος θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου του 2018, ημέρα Σάββατο.  Αρχηγός της δική μας ομάδας θα είναι ο Robbie Fowler ενώ σαν παίκτης προπονητής θα λειτουργήσει πάλι ο Ian Rush.

To Anfield θα φιλοξενήσει ξανά παιχνίδι θρύλων της Liverpool
To Anfield θα φιλοξενήσει ξανά παιχνίδι θρύλων της Liverpool

Επιβεβαιωμένες παρουσίες για τους «Κόκκινους» είναι οι Steven Gerrard, Jamie Carragher, Luis Garcia, Dirk Kuyt και Daniel Agger ενώ ο Xabi Alonso θα αγωνιστεί και για τις 2 ομάδες.  Επιβεβαιωμένες παρουσίες για τους Βαυαρούς οι Luca Toni, Owen Hargreaves και Giovane Elber.

To 90% εσόδων θα διατεθούν στο LFC Foundation ενώ το υπόλοιπο 10% στο FC Bayern Hilfe e.V’., φιλανθρωπικό ίδρυμα των πρωταθλητών Γερμανίας.

«Μετά την επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού θρύλων ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τη Bayern του χρόνου.  Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ξανά μία ατμόσφαιρα ωραία και ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι βοηθώντας παράλληλα στο να μαζευτούν χρήματα για τις φιλανθρωπικές δράσεις της Liverpool. » είπε από μεριάς Liverpool o Robbie Fowler.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com