Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Sturridge;

Σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Sturridge;

Εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του Daniel Sturridge στο Λίβερπουλ.

Δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Daniel Sturridge και τα πράγματα γίνονται άσχημα για αυτόν εν όψη Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σενάρια κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση του Sturridge τον Γενάρη από την Liverpool.Ο Άγγλος επιθετικός, ήταν στον πάγκο για τα δύο προηγούμενα παιχνίδια των Reds και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.Ο Daniel, σίγουρα θέλει να αγωνίζεται και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ακολουθήσει την εθνική Αγγλίας, στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Sturridge είναι ένας από τους καλύτερους Άγγλους επιθετικούς, αλλά με τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει στην ομάδα του, είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στα πλάνα του Gareth Southgate.

Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Liverpool ο Daniel Sturridge.
Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Liverpool ο Daniel Sturridge.

Ο Άγγλος επιθετικός, φοβούμενος ότι δεν θα βρεθεί ξανά στο αρχικό σχήμα της Liverpool, έχει αρχίσει και σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το λιμάνι του Λίβερπουλ και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του, θέλουν να πιστεύουν πως οι Reds, θα βάλουν μία λογική τιμή στην αξία του Άγγλου έτσι ώστε να υπάρξουν προτάσεις από άλλες ομάδες.Ένας πιθανός δανεισμός πάντα παραμένει μία καλή λύση αλλά θυμίζουμε πως πέρσι τον Ιανουάριο, η Liverpool αρνήθηκε δανεισμό του Daniel στην PSG.

Ο 28χρονος, είχε σκοράρει κόντρα στην Maribor και την Huddersfield, αλλά αυτό δεν του εξασφάλισε μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.Σίγουρα ο Sturridge είναι ένας πολύ καλός παίκτη αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com