Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Benitez: «Δεν μπορεί να συγκριθεί ο Pogba με τον Gerrard»

Benitez: «Δεν μπορεί να συγκριθεί ο Pogba με τον Gerrard»

Ο Rafa Benitez μίλησε για τον Paul Pogba και θεωρεί πως ο Γάλλος έχει δουλειά ακόμα για να μπορεί να συγκριθεί με τον Steven Gerrard.

Ο Benitez, είπε πως ο Pogba έχει δουλειά ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο που ήταν ο μεγάλος αρχηγός της Liverpool, Gerrard.Ο Γάλλος επέστρεψε μετά από καιρό στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Newcastle United βάζοντας ένα γκολ και έχοντας μία ασσίστ.

Οι φίλαθλοι της Manchester United, κάναν σαν τρελοί με την επιστροφή του Pogba, με τον πρώην προπονητή της Liverpool, να μιλάει για το επίπεδο του Γάλλου μέσου και την διαφορά που έχει την δεδομένη χρονική στιγμή με το αυτό του Steven Gerrard.

Ο Rafa Benitez όταν είχε έρθει στην Liverpool.
Ο Rafa Benitez όταν είχε έρθει στην Liverpool.

«Είναι διαφορετικοί.Ο Stevie ήταν ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης για πάρα πολλά χρόνια.Ήταν πολύ σταθερός και μπορούσε να κάνει την διαφορά σε κάθε παιχνίδι, με την μπάλα στα πόδια του αλλά και χωρίς αυτήν.Ήταν ένας τεράστιος παίκτης.Ο Pogba είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά θα πρέπει να είναι σταθερός για χρόνια.Ο  Stevie ήταν για 10-15 χρόνια»

«Ο Pogba δεν είναι παίκτης μου οπότε δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για αυτόν.Είναι πολύ καλός όπως η πλειοψηφία των παικτών της Manchester United.Εγώ είμαι αφοσιωμένος στο να βελτιώσω τους δικούς μου ποδοσφαιριστές. »

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com