Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Γαλλικές σειρήνες για Philippe Coutinho

Γαλλικές σειρήνες για Philippe Coutinho

Και αν φύγει ο Coutinho, τι γίνεται μετά;

Δημοσιεύσεις αναφέρουν το ενδεχόμενο, να αγωνιστεί στην Ligue 1 ο Coutinho και την PSG, παρέα με τον συμπαίκτη του στην Βραζιλία, Thiago Silva.

Η Liverpool είχε 3 προτάσεις το καλοκαίρι από την Barcelona για τον Βραζιλιάνο Μάγο, με τους Reds, να μην θέλουν να πουλήσουν τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο.

Τις τελευταίες βδομάδες, ακούστηκαν πάλι κάποια σενάρια για πιθανή πρόταση των Blaugrana στον Philippe, αλλά τώρα βάζουν και στο κόλπο την Paris Saint Germain.

Ο αρχηγός της PSG και συμπαίκτης του Coutinho με την εθνική, Thiago Silva, ανέφερε πως ο Coutinho θα ήταν ευπρόσδεκτος στο Parc des Princes.

Ο Philippe Coutinho με την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.
Ο Philippe Coutinho με την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.

«Μιλάω πολύ με τον Coutinho.Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς ή και νωρίτερα, να έρθει στην ομάδα.Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μας.Πιστεύω να σκεφτεί καλά και τον επόμενο χρόνο να προπονείτε με εμάς.Όσο για τον Neymar, του δίνω πολλές συμβουλές.Πιστεύω το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν είναι να παίρνει τις σωστές αποφάσεις»

Ο 25χρονος, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και σίγουρα είναι παίκτης βαρόμετρο για τον Jurgen Klopp.Οι προτάσεις της Barcelona το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ ψηλές αλλά η διοίκηση της Liverpool δεν ήθελε με τίποτα να δώσει τον παίκτη.Σίγουρα η PSG άμα θελήσει τον παίκτη, θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό, όπως έκανε και με την περίπτωση Neymar.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com