Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το ιστορικό ρεκόρ του Paisley που έφτασε η ομάδα του Klopp

Το ιστορικό ρεκόρ του Paisley που έφτασε η ομάδα του Klopp

Ο πρώην προπονητής της Liverpool, Bob Paisley.

Η Liverpool έχει την ευκαιρία την Τρίτη, να προσπαθήσει να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ.Η ομάδα του Klopp, ισοφάρισε το ρεκόρ του Bob Paisley.

Οι Reds, έχουν καταφέρει να νικήσουν τα τελευταία 4 παιχνίδια τους, σημειώνοντας συνολικά, 13 γκολ.Δύο απανωτές νίκες με 3-0 κόντρα στην Huddersfield και την Maribor, μία νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην West Ham με 1-4 και η προχθεσινή νίκη κόντρα στην Southampton με 3-0.

Ο Bob Paisley, με τα τρόπαια που κατέκτησε με την Liverpool.
Ο Bob Paisley, με τα τρόπαια που κατέκτησε με την Liverpool.

Η Liverpool, κατάφερε να κερδίσει με 3 ή περισσότερα γκολ σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1980 που το είχε καταφέρει τότε με τον Bob Paisley στον πάγκο.

Ο επίσημος στατιστικολόγος της Liverpool, Ged Rea, έγραψε στο Twitter:

«Η LFC νίκησε για 3 γκολ διαφορά, ένα τέταρτο παιχνίδι στην σειρά προχθές.Τελευταία φορά που το κατάφερε αυτό ήταν πριν 37 χρόνια όταν είχε νικήσει την Swindon με 5-0, την Brighton με 4-1, την Oulu με 10-1 και την Manchester City με 3-1.Όλα αυτά είχαν γίνει μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου το 1980»

Η ομάδα του Jurgen Klopp, έχει την ευκαιρία την Τρίτη κόντρα στην Sevilla στην Ισπανία, να σπάσει αυτό το ιστορικό ρεκόρ που κρατεί καλά εδώ και τόσο πολλά χρόνια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com