Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ο Coutinho θα επωφεληθεί από έναν ρόλο πιο κεντρικό»

«Ο Coutinho θα επωφεληθεί από έναν ρόλο πιο κεντρικό»

coutinho

Για τις ευεργετικές επιδράσεις που θα έχει στο παιχνίδι του Philippe Coutinho η μεταφορά του σε έναν πιο κεντρικό ρόλο μίλησε ο Tite. O κόουτς της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας μπορεί να έπαιξε στον ρόλο του πλάγιου χαφ το #11 της Selecao, όμως πιστεύει ότι ο Βραζιλιάνος παίκτης των Reds έχει όλα τα φόντα να διαπρέψει σε ρόλο στον άξονα και να ανεβεί ακόμα περισσότερο.

«Αν ο Coutinho ήταν σε τέλεια κατάσταση, 100% έτοιμος, θα δοκιμάζαμε να τον χρησιμοποιήσουμε στο κέντρο. Τον βάλαμε ως πλάγιο γιατί τώρα ο Coutinho παίζει σε αυτόν τον ρόλο στη Liverpool» σχολίασε ο Tite. «Αν ήταν σε κανονική κατάσταση θα τον βάζαμε σε κεντρικό ρόλο.» κατέληξε ο Βραζιλιάνος κόουτς.

coutinho
Ο Philippe Coutinho με την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος χρησιμοποιείται σε πλάγιο ρόλο  από τον Jurgen Klopp, όμως ο Γερμανός τον είχε χρησιμοποιήσει – πετυχημένα – και στον ρόλο που πρότεινε ο Tite στο τέλος της περσινής σεζόν ως ένα «8άρι» που δημιουργούσε παιχνίδι. Πάντως, μιας και μιλάμε για διαφορετικά ρόστερ και διαφορετικές ανάγκες, δεν είναι απαραίτητο πως ό,τι λειτουργεί στην Βραζιλία του Tite θα έχει εξίσου ίδια καλή εφαρμογή στην Liverpool του Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com