Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ντεμπούτο Joe Gomez και MVP της αναμέτρησης!

Ντεμπούτο Joe Gomez και MVP της αναμέτρησης!

MVP και ντεμπούτο για Joe Gomez

Είσαι ο Joe Gomez. Κάνεις ντεμπούτο με την εθνική σου ομάδα, «παίρνεις» την ταυτότητα των Neymar, Firmino, Coutinho, Willian και Gabriel Jesus και βγαίνεις και MVP. Τί λείπει;

Μόνο που δεν σκόραρε ο νεαρός αμυντικός της Liverpool στο ντεμπούτο του στην «πρώτη ομάδα» της Αγγλίας απέναντι στην αντίστοιχη της Βραζιλίας.

Ο Gomez, με το 4 στην πλάτη, ξεκίνησε βασικός στην 3άδα των στόπερ μαζί με τους John Stones και Harry Maguire, απέναντι σε μια επιθετική 3άδα για την οποία -ποιοτικά τουλάχιστον- όλοι γνωρίζουν τί είναι ικανή να πετύχει.

MVP στο ντεμπούτο του ο Joe Gomez
MVP στο ντεμπούτο του ο Joe Gomez

Η Βραζιλία ξεκίνησε με τους Neymar, Gabriel Jesus και Coutinho, με τους δύο τελευταίους να δίνουν τις θέσεις τους στον Firmino και τον Willian αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία του αγώνα, στο 0-0 ανάμεσα στην Βραζιλία και την Αγγλία, πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο νεαρός αμυντικός της Liverpool!

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για έναν ποδοσφαιριστή, νεαρό σε ηλικία, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τα τελευταία  δύο χρόνια κι όμως φαίνεται πως φωνάζει δυνατά ότι είναι εδώ, για μια θέση και στο κέντρο της άμυνας, μιας και τα πήγε περίφημα για ακόμη μια φορά, αγωνιζόμενος στη φυσική -και επιθυμητή για τον ίδιο- θέση.

Διαβάστε ακόμη: Ντεμπούτο και για Solanke

Μοιραστείτε το!

One thought on “Ντεμπούτο Joe Gomez και MVP της αναμέτρησης!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com