Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gordon : «Δύσκολες οι μετεγγραφές τον Ιανουάριο»

Gordon : «Δύσκολες οι μετεγγραφές τον Ιανουάριο»

Μike Gordon. John Henry και Tom Werner

O Mike Gordon, πρόεδρος της FSG , εξήγησε πως είναι ολοένα και πιο δύσκολο να κάνεις μετεγγραφές στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Σε συνέντευξή του με τον συγγραφέα Rafael Honingstein, ενόψει του νέου βιβλίου τελευταίου με τίτλο « Jurgen Klopp : Bring the noise» , ο Gordon μίλησε για την προσπάθεια της Liverpool τον περασμένο Ιανουάριο όταν έλειπε ο Mane δίνοντας ουσιαστικά και τον άξονα για τον φετινό Ιανουάριο.

Στη μέση ο πρόεδρος της FSG, Mike Gordon
Στη μέση ο πρόεδρος της FSG, Mike Gordon

«Θα μετανιώναμε αν δεν προσπαθούσαμε να φέρουμε κάποιον. Ξεκάθαρα προσπαθήσαμε. Η διαθεσιμότητα τον Ιανουάριο μειώνεται δραματικά και πλέον είναι ανωμαλία αν καταφέρεις να κάνεις κάτι.  Το να μένεις όμως πειθαρχημένος στις αρχές που δουλεύεις είναι πάντα σημαντικό και ένας λόγος που δεν αποκτήσαμε κάποιον.  Και το ίδιο ισχύει για όλες τις μετεγγραφικές περιόδους.  Πάντα όμως ελέγχουμε κάθε δυνατότητα να βελτιωθούμε.» είπε ο εκ των ιδιοκτητών της Liverpool σε δηλώσεις που σίγουρα θα προβληματίσουν μερίδα τoυ φίλαθλου κόσμου αλλά δεν είναι και τόσο προσχηματικές κατά τη γνώμη μας όσο ενδεχομένως θα πιστέψουν πολλοί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com