Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > To ενδιαφέρον για Can επιβεβαιώνει η Juventus

To ενδιαφέρον για Can επιβεβαιώνει η Juventus

emre can

Επιβεβαίωση από επίσημα χείλη, αυτά του CEO της Juventus, Giuseppe Marotta, για το ότι η Vecchia Signora έχει στο στόχαστρό της τον Emre Can για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Γερμανός μέσος των Reds παραμένει χωρίς νέο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι από τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Και αν αυτό είναι μία φορά ανησυχητικό για τη Liverpool, η επιβεβαίωση δια στόματος Marotta για το ενδιαφέρον των Γιουβεντίνων, ενισχύει τις ανησυχίες.

«Ο Emre Can και ο Leon Goretzka (στόχος της Liverpool επίσης) είναι δύο παίκτες με συμβόλαια που λήγουν και δεν μπορώ να κρύψω το γεγονός ότι τους ακολουθούμε και τους δύο, όπως φαντάζομαι ότι θα κάνουν αρκετές ομάδες» είπε ο Marotta.

Αμφίβολο το μέλλον του Emre Can στην Liverpool.
Αμφίβολο το μέλλον του Emre Can στην Liverpool.

Πέρα από τη Juventus, ενδιαφέρον για τον Can φαίνεται να υπάρχει και από την Borussia Dortmund αλλά και από την Bayern Μονάχου. Οι Reds επομένως θα πρέπει να κινηθούν αποφασιστικά στους κάτι λιγότερο από δύο μήνες που απομένουν, αν όχι για την παραμονή του Emre τότε για την απόκτηση ενός άλλου παίκτη, όπως ο Goretzka, αλλιώς αναμένεται να έχουν μεγάλο θέμα με το κενό που πρόκειται να δημιουργηθεί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com