Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιτυχημένο το «νυστέρι» για τον αισιόδοξο Clyne!

Επιτυχημένο το «νυστέρι» για τον αισιόδοξο Clyne!

Μετά από μία επιτυχημένη επέμβαση στην πλάτη, ο Nathaniel Clyne μπορεί πια να κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον του! Η φετινή αγωνιστική περίοδος μόνο ήρεμη δεν ήταν για τον Άγγλο μπακ, ο οποίος από το καλοκαίρι μέχρι τώρα βρίσκεται μόνιμα σε κατάσταση αποθεραπείας. Το πρόβλημα του στην πλάτη είναι διαρκές, και ο Jurgen Klopp αναγκαστικά πρέπει να βασίζεται στους Joe Gomez και Trent Alexander-Arnold για το δεξί άκρο της άμυνας, με τους νεαρούς να τον βγάζουν βέβαια ασπροπρόσωπο.

Αυτό αργά ή γρήγορα θα αλλάξει, καθώς ο Clyne – επιτέλους – μπαίνει στον δρόμο για τα γήπεδα. Ο Άγγλος διεθνής υπεβλήθη τελικά σε επιτυχημένη (σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου) εγχείρηση, η οποία θα του επιτρέψει να ξεπεράσει μία και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ο 26χρονος αναμένεται να επιστρέψει μία και καλή με το νέο έτος,ενώ τώρα θα μπει σε νέο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο ίδιος πήγε στο Twitter μετά την εγχείριση, όπου ενημέρωσε τους φίλους των Reds και τους ακολούθους του για την επιτυχημένη έκβαση της διαδικασίας και την αισιοδοξία που τον διακατέχει σχετικά με την επάνοδό του:

«Περίοδος σύγχυσης για μένα, αλλά ελπίζω ότι τα πράγματα βαίνουν πιο αισιόδοξα! Είχα μία μικρή και επιτυχημένη εγχείριση και τώρα δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω στα γήπεδα!» ήταν το μήνυμα του Clyne.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com