Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Leon Goretzka ο ιδανικός για το κέντρο

Leon Goretzka ο ιδανικός για το κέντρο

Πανηγυρισμός του Goretzka μετά από γκολ με την εθνική Γερμανίας.

Με τα σενάρια για την αποχώρηση του Can να φουντώνουν, ο Leon Goretzka δείχνει ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Emre.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Can δεν ήταν και ο πιο αγαπητός παίκτης της Liverpool.Αυτό όμως άλλαξε.Ο Γερμανός βελτιώθηκε κατακόρυφα και έγινε βασικό στέλεχος των Reds.Πλέον, είναι αυτός που ελέγχει όλο το κέντρο.

Το μέλλον του Emre είναι αβέβαιο ακόμη, αλλά οι φίλαθλοι της Liverpool, προσπαθούν να δουν ποιος θα είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον 23χρονο.

Αυτός, ίσως είναι ο Leon Goretzka.Ο μέσος της Schalke πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ταλέντα του Γερμανικού ποδοσφαίρου.Από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και σίγουρα η Liverpool θα πρέπει να κινηθεί για την περίπτωση του.

Ο Leon Goretzka με την φανέλα της Schalke.
Ο Leon Goretzka με την φανέλα της Schalke.

Στις τελευταίες του 7 εμφανίσεις με την εθνική Γερμανίας, έχει πετύχει 6 γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα της Bundesliga μετράει ήδη 4 γκολ σε 9 αναμετρήσεις.

Είναι περίπου ίδιο στυλ παίκτη με τον Emre, απλά μπορεί να βάλει πολύ πιο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Goretzka, είναι μόλις 22 χρονών και πρόκειται για έναν πάρα πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.Βρίσκεται μέσα στους πιο αναμενόμενους παίκτες των επόμενων χρόνων και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Το πάντρεμα Goretzka και Keita στο κέντρο της Liverpool, ίσως κάνει την ομάδα ακαταμάχητη στην μεσαία γραμμή.

Περιμένουμε πρώτα τις όποιες εξελίξεις με τον Emre Can και από κει και πέρα βλέπουμε το κατά πόσο η ομάδα θεωρεί κατάλληλο αντικαταστάτη τον παίκτη της Schalke.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com