Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Άγνωστη η κατάσταση που βρίσκεται ο Sadio Mane

Άγνωστη η κατάσταση που βρίσκεται ο Sadio Mane

Το καλοκαίρι αναμένεται δύσκολο για τον Sadio και τη Σενεγάλη.

Ο Jurgen Klopp δήλωσε αβέβαιος, για το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Mane και πόσο καιρό μπορεί να λείψει από την ομάδα.

Ο Sadio Mane βοήθησε την χώρα του να πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά ο Σενεγαλέζος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο παιχνίδι που έπαιξε.

Ο Klopp, δήλωσε πως πρέπει να εξετάσει η ιατρική ομάδα της Liverpool τον Mane όταν επιστρέψει στο Melwood, για να δουν κατά πόσο μπορεί να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

«Σχετικά με την επιστροφή του στο Melwood νωρίτερα για να είναι μαζί μας; Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα που τραυματίστηκε και είναι πολύ σημαντικό να το κοιτάξουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι το χτύπημα του Sadio, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί όλοι την υπόλοιπη εβδομάδα και να το κοιτάξουμε προσεκτικά»

Αναμένουμε εξελίξεις για τον Mane.
Αναμένουμε εξελίξεις για τον Mane.

Ο Mane την τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, πάλι είχε τραυματιστεί και είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 εβδομάδες.Αυτή την φορά, ενώ μόλις είχε επανέρθει από τον τραυματισμό του και δεν ήταν 100% έτοιμος, πάλι τραυματίστηκε.

Παρόλα αυτά, ο Klopp σεβάστηκε το γεγονός ότι η Σενεγάλη τον χρειάζεται, αλλά και την επιθυμία του Mane να εκπροσωπήσει την χώρα του.

«Υπήρχε επικοινωνία μεταξύ της ομάδας και του προπονητή της Σενεγάλης έτσι ώστε να ξέρουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση ο Mane.Σεβόμαστε το πόσο σημαντικός είναι για την Σενεγάλη και πρέπει εκεί να παίρνουν τις αποφάσεις όταν παίζει με την εθνική»

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το πόσο σημαντικό είναι για την Liverpool, που ο Sadio παίζει για την χώρα του όποτε μπορεί.Είναι περήφανος για την χώρα του και ξέρει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά αυτή την στιγμή, είναι ότι θα εξετάσουμε τον Sadio με το που γυρίσει στο Λίβερπουλ.Θα φροντίσουμε να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός, για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com