Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Αυτά είπε ο Klopp μετά την ήττα στο Bournemouth»

Lallana: «Αυτά είπε ο Klopp μετά την ήττα στο Bournemouth»

Το εφιαλτικό βράδυ στο Bournemouth
Ο Adam Lallana μοιράστηκε τα όσα είπε ο Jurgen Klopp στους παίκτες της Liverpool μετά τον περσινό εφιάλτη του 4-3 στο Bournemouth.

Δεν είμασταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι, πέρυσι στις 4 Δεκεμβρίου θέλαμε να σπάσουμε την οθόνη της συσκεύης που παρακολουθείσαμε το Bournemouth- Liverpool 4-3. O Lallana μας λέει για τις αντιδράσεις του Klopp για εκείνο το ματς.

Ο Jurgen Klopp
Ο Jurgen Klopp
Για όσους -ευτυχώς- δεν θυμούνται, οι Κόκκινοι εκείνο το απόγευμα προηγούνταν στο σκορ, 0-2 στο ημίχρονο και 1-3 στο 76′ ωστόσο, δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν τίποτα από εκείνο το παιχνίδι.
 
Ο Αdam Lallana διηγείται

  «Κάποιες μέρες μετά, πήγαμε στην Βαρκελώνη. Η ομάδα είχε προγραμματίσει την χριστουγεννιάτικη γιορτή της. Όταν το αεροπάνο προσγειώθηκε, Klopp πήρε το μικρόφωνο και είπε πως πρέπει να διασκεδάσουμε με όλη μας την ψυχή. Όπως όταν κερδίζουμε. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι άλλο. Παίξαμε και χάσαμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 

Τότε όλοι καταλάβαμε πως είχε δίκιο. Είπαμε να διασκεδάσουμε, να πιούμε και να κάνουμε πάρτυ. Μέσα από την καλή ψυχολογία θα έρθει και το καλύτερο ποδόσφαιρο.»

Το οικογενιακό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια της Liverpool είναι γεγονός πως έχει επηρεάσει θετικά τους παίκτες της ομάδας ώστε να είναι τόσο καλύτεροι όσο και πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους της ομάδας.

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές παραδέχονται πως το πως τους συμπεριφέρετε ο Γερμανός τους κάνει να τα δίνουν όλα για αυτόν, και ειδικά ο Adam Lallana, είναι ένα από τα αγαπημένα του παιδιά και ίσως ο παίκτης που ο Klopp άσκησε πάνω του την μεγαλύτερη επιρροή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com